Ako ti je organiziranje strast, vrhunski plivaš u Excel tablicama i pedantnost ti je vrlina, HURA te čeka!

Apsolvent/ica si i/ili mlada osoba željna nezaboravnih radnih iskustava, zanima te svijet komunikacijske industrije i želiš prikupiti dragocjena znanja? Širimo svoj tim; pridruži nam se!

San ti je izbrusiti svoje organizacijske vještine, na tvoju razinu pedantnosti svi su zavidni, voliš pravopis i gramatiku, a baratanje tablicama nije ti nimalo strano? Ako se pronalaziš u ovom opisu, a pritom jako voliš komunicirati s ljudima, ti si naša osoba. Prijavi se na naš oglas za posao i sudjeluj u stvaranju raznolikih sadržaja za svakodnevne aktivnosti udruge HURA – od festivala Dani komunikacija do radionica HOWtoWOW, strukovnih natjecanja kao što su Effie, IdejaX, MIXX, Young Lions i drugih edukativnih aktivnosti.

Ako si proaktivna osoba željna novih znanja, brzo učiš i želiš postati dijelom komunikacijske industrije, HURA će ti pomoći da razviješ svoje potencijale, stvoriš kontakte i otvoriš si vrata u dinamični svijet komunikacija. Nudimo ti pozitivnu atmosferu u svom uredu u Zagrebu i svakodnevne prilike za rast i razvoj. Iskustvo rada na sličnim poslovima poželjno je, ali nije neophodno!

Čekamo te! Prijavi se do 28. svibnja 2021. slanjem životopisa i motivacijskog pisma na [email protected].