Postani UX/UI dizajner/-ica u digitalnom hubu globalne Grey grupe

Nudi ti se rad u opuštenom i ambicioznom multidisciplinarnom timu na aplikacijama i softverima za međunarodne i domaće klijente.

Imat ćeš priliku kreirati rješenja kako za velike, tako i za “male” brendove i tvrtke i svojim radom doprinijeti kreativnim i inovativnim idejama s potencijalom za međunarodne nagrade.

Atmosfera za rad je ležerna i neformalna, a neki su rekli da Bruketa&Žinić&Grey imaju najljepši ured u regiji, iako vjeruju da su pozitivni i raznoliki ljudi ti koji ga čine lijepim. A ni oprema ne zaostaje.

Nude ti puno prilika za stručno usavršavanje, edukacije i učenje od najboljih u industriji jer su na izvoru informacija, znanja i iskustava jedne od najvećih međunarodnih komunikacijskih grupacija. I da, tvoji su ljubimci dobrodošli u ured, a kada trebaš raditi od kuće, nije problem.

Idealan si kandidat/kandidatkinja ako imaš minimalno dvije godine iskustva u dizajnu korisničkih sučelja za web i mobilne platforme. Prednost ćeš imati ako ti design sprint i user-centric dizajn nisu strani, a iza sebe imaš uspješno odrađene projekte kompleksne prirode te one koji uključuju sve faze dizajna korisničkog iskustva i sučelja, od analize problema, istraživanja do prototipa i detaljnih specifikacija.

Pošalji im svoj CV, motivacijsko pismo i link na portfolio na bruketa-zinic@grey.com do 14. siječnja 2018.

Sretno! 🙂