Bruketa&Žinić&Grey zapošljavaju account managera i account executivea (m/ž/t)

Agencija Bruketa&Žinić&Grey otvorila je natječaj za dva radna mjesta, a više informacija o uvjetima i otvorenoj poziciji prenosimo u nastavku.

Što nudimo
Nudimo ti rad u opuštenom i ambicioznom multidisciplinarnom timu. Bavimo se rješavanjem poslovnih i komunikacijskih izazova međunarodnih i domaćih klijenata. Činimo to kreirajući kreativna rješenja koja postižu rezultate.

Kao dio našeg tima imat ćeš priliku kreirati rješenja kako za velike, tako i za “male” brendove i tvrtke i svojim radom doprinijeti kreativnim i inovativnim idejama o kojima se priča.

Atmosfera za rad je ležerna i neformalna, a neki su rekli da imamo najljepši ured u regiji, iako mi vjerujemo da su pozitivni, raznoliki i kreativni ljudi ti koji ga čine lijepim.
Nudimo ti i prilike za stručno usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih međunarodnih komunikacijskih grupacija. I da, tvoji su ljubimci dobrodošli u ured, a kada trebaš raditi od kuće, nije problem, fleksibilni smo.

Što očekujemo?
Account manager treba imati minimalno 3 godine agencijskog iskustva u svim oblicima offline i online tržišnih komunikacija, dok account executive treba imati 2 godine istog takvog iskustva i vjeruje da je ovo najbolji posao na svijetu.
Za sve potencijalne kandidate vrijedi da su fluent in English, skloni brojkama i organizaciji i nepopravljivo optimistični.

Ako si za, ovdje nam do 29. studenog možeš poslati svoj CV s kojim dokazuješ gore navedeno. Prijave koje nisu napravljene putem online formulara na navedenome linku nećemo moći uvažiti.

Sretno 🙂