Bruketa&Žinić&Grey zapošljavaju video animatora (m/ž/t)

Agencija Bruketa&Žinić&Grey objavila je natječaj za radno mjesto video animatora (m/ž/t), koji je otvoren do 30. travnja do ponoći. Što nude, a što traže te kako se možete prijaviti prenosimo u nastavku.

Što nudimo

Nudimo ti rad u opuštenom i ambicioznom multidisciplinarnom timu. Bavimo se rješavanjem poslovnih i komunikacijskih izazova međunarodnih i domaćih klijenata. Činimo to kreirajući kreativna rješenja i proizvode koji postižu rezultate.

Kao dio našeg tima imat ćeš priliku kreirati video animacije kako za velike, tako i za “male” brendove i tvrtke i svojim radom doprinijeti kreativnim i inovativnim idejama o kojima se priča.

Do daljnjeg svi radimo od kuće, a pozitivni, raznoliki i kreativni ljudi održavaju ležernu i neformalnu atmosferu.

Nudimo ti i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih međunarodnih komunikacijskih grupacija.

Što očekujemo

Osobu koja je samostalna u izradi 2D/3D vizualizacija, uz istančanu ruku i oko za detalje i afinitet prema umjetnosti. Pretvaranje storyboardova i skritpova u impresivnu CG animaciju ti je glavni motivator. Znaš pripremiti prezentaciju s jednostavnim dizajnom za klijenta jer ga razumiješ i znaš kako mu prezentirati ideju. Treba li istaknuti da očekujemo samostalnost u radu, dobru suradnju s copywriterima i art directorima, razumijevanje klijenta i njegovih potreba.

Osobe koje se prijave trebale biti educirane u kompjuterskoj animaciji, 2D/3D grafičkome dizajnu, likovnoj umjetnosti ili sličnom, uz minimalno 2 godine iskustva u agencijskom ili sličnom okruženju i specijalizacije u video animaciji.

Tehnike koje trebaš znati su 2D crtana animacija, 2D kompjuterska animacija, stop frame/stop motion animacija i 3D kompjuterska animacija. Adobe ti je najbolji frend (After Effects, Photoshop, Illustrator, Premiere, Animate).

Kako se prijaviti

Ako si za, ovdje nam do 30. travnja u ponoć pošalji svoj CV i portfolio realiziranih projekata. Prijave koje nisu napravljene putem online formulara na navedenome linku nećemo moći uvažiti. Sretno 🙂