Budi prvi HR-ovac/HR-ovka agencije Bruketa&Žinić&Grey

U nastavku pročitajte što traže, ali i što nude! Prijave traju do 23. kolovoza 2021.

Naš glavni proizvod su ideje, a glavni su nam resurs naši ljudi. Rješavamo poslovne i komunikacijske izazove međunarodnih i domaćih klijenata. Činimo to kreativnim rješenjima, proizvodima i uslugama koji postižu rezultate. Za ta smo rješenja trenutno najnagrađivanija agencija u regiji i ove godine smo u tom smislu došli do vrha osvajanjem kanskog lava (Cannes Lion).

Kombiniramo rad iz ureda i od kuće, a pozitivni, raznoliki i kreativni ljudi stvaraju ležernu i neformalnu atmosferu.

Nudimo prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih komunikacijskih grupacija.

E sad, nikada nismo imali HR odjel, ali smo u posljednje vrijeme intenzivno radili na analizi i strategiji kako ga uspostaviti. Tražimo inovativnu, agilnu, preciznu, pragmatičnu osobu koja će se bez problema uklopiti u našu kompanijsku kulturu i ujedno biti njen ambasador. Osobu koja će preuzeti HR strategiju i implementirati ju u našu organizaciju i brinuti se za njenu provedbu.

Vrlo blisko će raditi s upravom i svim zaposlenicima agencije. Osoba koja uspješno vodi HR odjel treba razumjeti našu kulturu i biti izvrsna u planiranju i organiziranju HR procesa. Idealna osoba za ovu poziciju ima dobro oko za talente, izvrsno znanje o našem biznisu i great interpersonal skills (ovo nam bolje zvuči na engleskom).

Odgovornosti:

  • Analizirati i napraviti evaluaciju postojeće strategije, procesa i procedura i preoblikovati ih uz pomoć ključnih managera agencije i zaposlenika
  • Kreirati nove treninge i razvojne programe
  • Brinuti o novim zapošljavanjima i stalno imati „na oku“ talente i tražiti načine kako doći do njih
  • Sudjelovati na razgovorima za posao zajedno s voditeljima odjela
  • Brinuti o godišnjim razgovorima i karijerama zaposlenika
  • Pratiti i brinuti o pravnim regulativama
  • Pratiti bȉlo agencije i stalno raditi na njenom unapređivanju
  • Stvarati i implementirati poticaje koji će povećati produktivnost i moral zaposlenika
  • Izrada ugovora, evidencija GO-a i ostale admin stvarčice
  • Biti aktivan i izvrstan ambasador našega brenda (interno i eksterno)

Više-manje to je to.

Tražimo osobu s minimalno 3 godine iskustva na menadžerskoj poziciji u HR odjelu. Osobu dobru u planiranju, preciznu, dosljednu i dobro organiziranu.

Nudimo stalno zaposlenje (6 mjeseci probnoga roka), dovoljno godišnjeg odmora, kompetitivnu plaću, ugodno radno okruženje, dobrodošlicu pesekima, mačkama, pticama i drugim prijateljskim životinjama, fensi ured u Zagrebu i dobre, kreativne i otvorene zaposlenike.

Pridruži nam se kao prvi HR-ovac/HR-ovka u povijesti naše organizacije.

Kako se prijaviti:

Ovdje nam do kraja dana 23.8.2021. pošalji svoj CV s naznakom HR. Prijave koje nisu napravljene putem e-obrasca na navedenome linku nećemo moći uvažiti.

Znamo da si možda na GO i veseli nas da imaš dovoljno vremena razmišljati kako bi bilo sjajno pridružiti nam se na našem putu da budemo prepoznata internacionalna kreativna agencija sa sjajnim klijentima i sretnim zaposlenicima.

Sretno 🙂