Degordian zapošljava 10-20 novih ljudi na nizu pozicija!

U Degordianu trenutno zapošljavaju 10-20 novih ljudi. Jako rastu, dolaze im novi zanimljivi projekti, imaju ogroman potencijal i trebaju im značajna pojačanja.

U Zagrebu traže osobe za sljedeće pozicije; provjerite što sami kažu o njima te se prijavite!

Senior Digital Advertising Manager
Imamo super tim koji je dobio puno novog posla i treba nam netko iskusan tko će im pomoći. Fokus nam je na Google, Facebook, newsletter i Programmatic, a želimo se fokusirati na stvari koje generiraju najbolji ROI, imaju najviše smisla za klijenta i ostvaruju najbolji rezultat.

Finance Manager i Finance Asisstant
Tražimo osobu koja će nam pomoći postaviti što bolje sustave mjerenja uspješnosti timova, profitabilnosti, produktivnosti i utilizacija kako bismo mogli pomoći timovima da bolje i kvalitetnije funkcioniraju. Osoba će voditi manji tim te pomagati na istim sustavima za naše druge urede. Osim Finance Managera, tražimo i osobu na juniorskoj poziciji Finance Assistanta.

Account Manager, Account Executive i Account Assistant
Imamo odlične klijente, zanimljive projekte, dobre partnerske odnose i puno prostora za raditi kvalitetne stvari. Treba nam Account Manager koji će preuzeti brigu o dijelu klijenta i Account Executivea koji će preuzeti manje klijente. Osim njih, tražimo i osobu na juniorskoj poziciji Acount Assistanta.

Degordian Marketing & PR Manager
Tražimo osobu koja će voditi marketing za Degordian. 🙂 Posao je dinamičan, a imamo velike ambicije za budućnost i tražimo osobu koja će znati to sve komunicirati na van. Trebamo osobu koja ima iskustva sa eventima, PR-om, društvenim mrežama i marketingom općenito.

 

O Degordianu
Degordian je strateško/kreativna agencija fokusirana na najkvalitetnije segmente digitalnog marketinga. Za svoje klijente kreiraju rješenja koja ostvaruju najbolje rezultate, a njihov rad počiva na kvalitetnoj strategiji i dubokoj suradnji sa klijentom. U Degordian grupi imaju više ureda koji ukupno broje 200 ljudi, a rade s klijentima diljem svijeta. Napravili su jedinstvenu kulturu i tim te postavili sustav fokusiran na ljude u kojem svi imaju priliku za razvoj i utjecaj na firmu. Četiri puta su izabrani za najboljeg poslodavca prema istraživanju portala Moj Posao, a na portalu Naposlu.hr možete pročitati anonimne komentare zaposlenika o radu u Degordianu.

Ako ste zainteresirani za posao, možete se prijaviti otvorenom molbom na www.degordian.com/careers/.