Dentsu je u potrazi za Account Managerom (m/ž)!

Iz dentsua javljaju da traže osobu koja će biti odgovorna za uspostavljanje i upravljanje odnosima s klijentima, predlagati i implementirati medijske strategije, savjetovati o pristupu komunikaciji te raditi s timom u cilju pružanja integriranih marketinških rješenja u odjelima za medije, kreativu i tehnologiju. U nastavku pogledajte što traže, ali i što nude!

Ključne odgovornosti uključuju vođenje klijenata, izradu komunikacijskih strategija, savjetovanje, inovativno razmišljanje i besprijekornu realizacija medijskih kampanja. Očekujemo barem 1 godinu iskustva u medijskom planiranju, medijskom zakupu i/ili vođenju klijenata u medijskoj agenciji, razumijevanje raznih istraživanja kao što su AGB Nielsen, MEDIApuls, BRANDpuls te poznavanje trenutnih trendova i inovacija u medijima.

Vaš razvoj unutar tvrtke:

Predani smo stvaranju odličnog radnog okruženja za sve naše zaposlenike. Imat ćete potpuni pristup našim međunarodnim programima obuke i razvoja, a usko ćete surađivati s najvećim svjetskim medijskim partnerima uz pristup ekskluzivnim informacijama i proizvodima. Postat ćete dio zabavnog tima koji voli zajednički rad, a rado ćemo vas podržati i pomoći pri razvoju vaše karijere.

Svoj CV možete poslati na: [email protected], a više informacija o radnom mjestu možete pročitati ovdje: https://www.dentsu.com/see/en/account-manager-dentsu-croatia.

O nama:

Kada nam se pridružite, postajete jedan od 60.000 članova tima. dentsu tim krase talentirani ljudi koji rade u odjelima za medije, kreativu i tehnologiju. Naša zajednička ambicija jest stvarati inovacije koje će graditi brandove, što znači da ćete s nama razvijati nove vještine i biti dio ekipe koja razmišlja drugačije. Osim što pozitivno razmišljamo, volimo ostaviti pozitivan trag iza svega što radimo, a to je pomoći klijentima da dođu do pobjede u svijetu koji se konstantno mijenja. Ako želite biti dio globalne mreže neograničenih mogućnosti, radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu.