Engleski i pravopis su ti u malom prstu, a zanima te i svijet komunikacijske industrije? Dođi u HURA-u!

Ako si apsolvent/ica s viškom vremena, imaš studentska prava, s lakoćom prevodiš engleske i hrvatske tekstove te se vidiš u komunikacijskoj behind-the-scenes akciji – pridruži se HURA-i kao Communications & Project Assistant!

Djed Mraz HURA-i svakih blagdana donosi najljepši dar – veći obujam posla, stoga tražimo osobu koja bi nam pomogla kao Communications & Project Assistant. Što ta misteriozna titula zapravo znači te što tražimo od tebe, ali i kakve sve benefite možeš očekivati saznaj u nastavku.

Bitno nam je da si anglist na završnim godinama faksa, imaš studentska prava te da se smatraš pismenom, pedantnom i odgovornom osobom. Posao uključuje prevođenje stručnih tekstova s hrvatskog na engleski jezik i obratno, podrška komunikacijskom timu oko izrade raznih komunikacijskih materijala te pomoć u organizaciji raznih projekata HURA-e.

Kod nas možeš očekivati hibridni rad od kuće i iz ureda (ovisno o količini posla), redovnu plaću svakog prvog u mjesecu, satnicu od 30 kn/h, pozitivnu radnu atmosferu, mogućnost stvaranja kontakata u komunikacijskoj industriji, priliku za učenje i profesionalni razvoj – i najbolje kolege na svijetu. A ako si kliknemo nakon što se bliže upoznamo, možda i potencijalni nastavak suradnje.

Ako smo te zainteresirali, javi nam se na [email protected] sa svojim životopisom i motivacijskim pismom do 21. prosinca 2021. Čekamo te!