Futura DDB traži Designera, Social Media Managera i Account Managera

Futura DDB integrirana je reklamna agencija koja na profesionalan te moderan način koristi, spaja i razvija digitalni i tradicionalni marketing. Iza njih je 20 godina uspješnog rada na različitim projektima, s različitim klijentima, uz koje su zajedno rasli, napredovali te mijenjali sebe i svijet.

Osim po tradiciji i nagradama koje je Futuri DDB dodijelila struka, poznati su i po jednoj od najdužih poslovnih veza ikad i to ni više ni manje, nego s McDonald’som. Zajedno od prvog dana, a zajedno namjeravaju i ostati.

Još su po nečemu poznati – rade oglašavanje i plasiranje proizvoda za klijente iz Hrvatske i ostatka regije na Amazonu! Tu neće stati i zato trebaju nove snage koje planiraju zapošljavati, odmah!

DESIGNER (m / ž)

Traži se dizajner/ica! Kada su u Futuri DDB pitali klijente kakve dizajnere vole, rekli su im; najbolje i najbrže. Iz iskustva u Futuri DDB znaju da to znači da novi član tima mora imati: minimalno 3 godine iskustva rada u marketinškoj agenciji u kojoj je uspješno stvarao pametna i učinkovita grafička rješenja za marketinške i promotivne aktivnosti. To uključuje dizajn i izradu priprema za tisak promotivnih materijala, pripremu grafičkih elemenata za digitalne medije i društvene mreže, ali i sudjelovanje u procesu osmišljavanja kreativnih rješenja.

Zato je važno da posjeduje izraženu kreativnost te osjećaj za estetiku i detalje uz, naravno, dobre organizacijske sposobnosti.

Poznajete li takve ili ste vi jedan od njih? Pošaljite svoj životopis na [email protected]

SOCIAL MEDIA MANAGER (m / ž)

Traži se pojačanje u social timu. Nova kolegica ili kolega koji bi se pridružili Futuri DDB trebaju voljeti sve što ima veze s društvenim mrežama – od pisanja fora copyja za objave do istraživanja tržišta i pripreme strategije, ali i iskustva i u performance kampanjama. Dodatan plus je neograničena količina strpljenja za bugove na društvenim mrežama dok pokušavaš dići kampanju. 😉

Pošalji svoju prijavu i pridruži se Futuri DDB ako ti je:

  • moto #samodigitalno i imaš barem 1-3 godine iskustva (pisanje copyja, CM-anje, oglašavanje putem Facebook Ads Managera, priprema briefa, slaganje izvještaja)
  • hrvatski jača strana i nemaš problema razlikovati č/ć, ije/je
  • svakodnevno pratiš digitalne trendove
  • optimistična si osoba i timski igrač!

Dodatan plus je poznavanje Google Adsa i Analyticsa te prethodno iskustvo rada u agenciji.

Pojačanje koje stiže pridružit će u uredu na adresi Gajeva 36, Zagreb. Radno vrijeme je klizno, uvijek će te čekati kava i kolege s kojima možeš prokomentirati maglovito vrijeme i razmijeniti recept za savršen copy ili kampanju. 😉 Stoga, nemoj više čekati i pošalji svoj životopis na [email protected]

ACCOUNT MANAGER (m / ž)

U Futuri DDB bi voljeli da im se pridruži organizirana i pedantna osoba, s posebnim naglaskom na detalje, skoro pa endemska vrsta accounta, koja se ne boji izazova rada s velikim klijentima (čitaj McDonald’s)! Što ćeš raditi? Prvenstveno, account manager ima fokus na planiranju i implementaciji operative za klijenta te svakodnevno komunicira s klijentom oko strategije, kampanja i rokova. Tvoji zadaci će se odnositi i na pripremu brifova, koordinaciju timova u izvršavanju zadataka (dizajn, kreativa, digital), komunikaciju s vanjskim suradnicima, praćenje svih procesa i priprema, izvršavanje projekta/zadataka u zadanim rokovima te pripremu izvještaja.

Javi se ako imaš minimalno 3 godine iskustva rada kao account, project manager ili coordinator! Multitasking te ne straši, kao ni rad u vrlo dinamičnom okruženju? Dobre komunikacijske vještine nisu plus, nego must jer se od tebe očekuje da komunikacija s klijentom i s timovima u oba smjera ide glatko i bez nesporazuma. 🙂

Traži se account na neodređeno vrijeme, koji će se pridružiti veselom timu u uredu Future DDB u Gajevoj 36, Zagreb. Spreman/spremna si na izazov? Pošalji svoj životopis na [email protected]