HURA traži studente asistente (m/ž)!

Apsolvent si s viškom slobodnog vremena, uskoro završavaš fakultet, zanima te svijet komunikacijske industrije, želiš vidjeti Dane komunikacija iza kulisa, prikupiti dragocjena znanja i steći nezaboravna iskustva? Baš tebe tražimo!

Tražimo osobe koje će nam pomagati pri objavi sadržaja na našim kanalima, u administrativnim poslovima i svakodnevnim aktivnostima udruge HURA – od organizacije festivala Dani komunikacija do radionica HOWtoWOW, strukovnih natjecanja Effie, IdejaX, Mixx, Young Lions te revije BalCannes i drugih edukativnih aktivnosti koje unapređuju struku.

Ako si proaktivna osoba željna novih znanja, brzo učiš i želiš postati dijelom komunikacijske industrije, HURA će ti pomoći da razviješ svoje potencijale, stvoriš kontakte i otvoriš si vrata u dinamični svijet komunikacija. Nudimo ti pozitivnu atmosferu u svom uredu u Zagrebu i svakodnevne prilike za rast i razvoj. Iskustvo rada na sličnim poslovima poželjno je, ali nije neophodno.

Uvjet je da imaš manje od 30 godina te da nemaš više od 12 mjeseci staža u struci u kojoj se obrazuješ. Nakon završetka studija nudimo mogućnost zapošljavanja preko mjere Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Čekamo te! Prijavi se do 10. kolovoza 2019. slanjem životopisa i motivacijskog pisma na hura@hura.hr.

O HURA-i:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA! organizira nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djeluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku.