Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri traži člana savjetničkog tima

Stručnjak si za komunikacije s minimalno tri godine profesionalnog iskustva i želiš razvijati svoju ekspertizu u strateškom komunikacijskom menadžmentu u jednoj od najiskusnijih agencija na našem tržištu? Evo prilike!

Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri traži novog člana savjetničkog tima s minimalno tri godine radnog iskustva u odnosima s javnošću, korporativnim komunikacijama ili poslovnom savjetovanju.

Posao njihovih savjetnika uključuje izradu analiza, prezentacija, komunikacijskih planova i materijala, praćenje promjena i trendova ne samo u komunikacijama već i u industrijama njihovih klijenata, stalnu interakciju s klijentima te zajednički rad na jačanju njihove tržišne pozicije i ugleda. Za rješavanje različitih komunikacijskih izazova koji dolaze na njihove stolove nužno je dobro razumijevanje gospodarskog, političkog i društvenog okruženja u kombinaciji s razmišljanjem izvan okvira. Njihovim savjetnicima multitasking nije problem, a usmjerenost na detalje izdvaja ih od drugih. Vješto upravljaju svojim vremenom, u uredu se osjećaju jako dobro, ali žive i život izvan njega posvećeni različitim interesima.

Riječ je o vrhunskoj komunikacijskoj agenciji u kojoj klijenti dobivaju najbolju moguću podršku u području odnosa s javnošću, strateškog komunikacijskog savjetovanja i komunikacijskog menadžmenta te upravljanja reputacijom. Ne vjeruju u gotova, copy-paste rješenja i svakom klijentu pristupaju individualno, a njihovo dubinsko poznavanje gospodarstva, političke i medijske scene te odnosi sa širokim krugom opinion makera dodana su vrijednost njihovoj ekspertizi.

Sve detalje o uvjetima i prijavi pronađi na poveznici.