Traže se back-end developer i senior frontend developer

web.burza traži pojačanje u svom timu!

Garbage Collection te ne asocira na Zagrebački holding, Indexi ti nisu tamo neka grupa na koju su ti se ložili starci, PHP ti uopće ne zvuči kao pištolj domaće proizvodnje, a ova igra akronima ti je već pomalo dosadna?

Kodiraš u glavi dok čekaš red u Konzumu i stvarno ti je zabavno debagirati u mislima? Odgovoran si i analitičan, svaki task ti je životni quest i svaki na vrijeme završen projekt je osobna pobjeda? Ako se prepoznaješ, javi im se!

Više o otvorenoj poziciji saznaj ovdje: web.burza.hr/zaposlenja/back-end-developer.

web. burza traži i senior frontend developera za rad na projektima poput Coolinarike, Conforame, Vipneta, Podravke i RTL.hr-a. Osim velikih projekata, jako vole raditi na manjim projektima koji im omogućavaju da budu kreativni ili učine nešto dobro na društvenoj razini. Često s klijentima rade UX radionice i kuhaju svoje pivo, a najdraže im je kad netko na temelju argumenata promjeni njihov stav o nekoj temi.

Ako ti se sve rečeno čini zanimljivo, javi im se na [email protected] ili saznaj više na linku u nastavku: web.burza.hr/zaposlenja/front-end-developer.