U Degordianu imaju više otvorenih pozicija i traže pojačanje: Nova zapošljavanja unatoč korona krizi nisu potpuno stala

Iako je korona kriza prouzrokovala brojne promjene na tržištu rada, pretežno one negativne, pojedine tvrtke unatoč takvim uvjetima i dalje rastu, a uz to i zapošljavaju. Agencija Degordian jedna je od tih tvrtki, saznajte koje pozicije su trenutno otvorene.

U moru negativnih i zabrinjavajućih vijesti o sve većem broju nezaposlenih i novoj ekonomskoj krizi, ohrabrujuće je pročitati da pojedine tvrtke zahvaljujući poslovnom rastu i dalje zapošljavaju. Strateško-kreativna digitalna agencija Degordian, koja je ove godine proslavila 11. godišnjicu uspješnog poslovanja, ima niz otvorenih pozicija za zagrebački i beogradski ured.

Budući da su nedavno priopćili da će mogućnost fleksibilnog radnog mjesta svojim zaposlenicima ostaviti kao trajnu mogućnost, pojedine pozicije nisu nužno vezane uz lokaciju ureda. U nastavku su oglasi koji su trenutno otvoreni, a sve detalje moguće je saznati klikom na link. Pojedini oglasi još su kratko aktivni, stoga svakako obratite pažnju na njihov rok i požurite s prijavom.

Human Resources Assistant (Zagreb)

Account Manager (Zagreb)

Account Executive (Zagreb)

Web Analytics & Optimization Manager (Zagreb)

Inbound Marketing Manager (Zagreb)

Account manager (Beograd)

Front-end developer (External Associate – Beograd/Zagreb)

Back-end developer (External Associate – Beograd/Zagreb)

CEO Degordiana, Daniel Ackermann, u kontekstu novih zapošljavanja otkrio je i kako im je protekla ova godina, ali i razlog koji stoji iza novih zapošljavanja.

Iza Degordiana je vrlo turbulentna godina koja je krenula veoma neizvjesno. No, svi ti događaju koji su iza nas su nam pomogli da se još i bolje posložimo. Cijeli ovaj period nas je potaknuo na uvođenje brojnih inovacija i unapređenja, dapače, imam dojam da smo pojedine segmente poslovanja puno više unaprijedili u ovih nekoliko mjeseci, nego u posljednjih nekoliko godina zajedno. Ono što je sigurno, iz ovog perioda izlazimo još snažniji i čvršći, imamo izvrstan pipeline i generalno sam jako optimističan oko budućnosti. Imamo velike planove i ideje, upravo zato nam treba pojačanje kako bismo sve to i ostvarili. Ovo čak nisu niti sve pozicije, uskoro planiramo objaviti još novih.

Tvrtka Degordian čak je pet puta nagrađena nagradom “Najbolji poslodavac”, dok se kao grupa sa svojim sestrinskim tvrtkama, Mediatoolkitom i Bornfightom, mogu pohvaliti s njih osam. Više o otvorenim pozicijama možete provjeriti na Degordianovoj web stranici, a ako želite saznati više o tome kako je biti zaposlen u ovoj nagrađivanoj tvrtki, pročitajte anonimne komentare na portalu Adorio.