Zaposlite se u I TO NIJE SVE! kreativnoj agenciji

I TO NIJE SVE! kreativna agencija zapošljava na različitim pozicijama. U nastavku provjerite što poručuju svima zainteresiranima!

Dragi budući kolege,

kao što vidite, posla nam ne manjka…dapače! Iz tog razloga tražimo kolege koji će nam donijeti svjež pogled na projekte, unijeti dodatne kvalitete i dobru volju, donijeti sa sobom stečena znanja i iskustva iz traženih područja te postati naši stalni članovi kreativnog kolektiva.

Što očekujemo od kandidata možete provjeriti na našim karijernim stranicama www.itonijesve.com/en/careers, te nam se slobodno možete obratiti i otvorenim pitanjima na mail adresu – [email protected], a otvorene pozicije te više o njima možete pronaći na sljedećim linkovima:

Cijenimo proaktivnost, poštujemo tvoje slobodno vrijeme, potičemo tvoj profesionalni rast i razvoj, ulažemo u tvoje vještine i znanja te obećavamo da ćemo ih svakodnevno nadograđivati i financijski adekvatno nagrađivati.

Ako ti se sviđa sve što si pročitao o nama i ako se vidiš kao dio I TO NIJE SVE! kreativnog tima, častimo te svaki dan svježim voćem i kavom, otvorenim i transparentnim dijalogom  te feedbackom koji će ti pomoći da se što jednostavnije i brže prilagodiš novom radnom mjestu i okruženju.

E da… ako imaš slučajno psa… ne moraš više brinuti o tome da će biti sam ili sama 8 sati dnevno 🙂

Pošalji nam svoj CV, javi nam se i veselimo se upoznavanju!