Želite se razvijati u područjima održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja? Hauska & Partner zapošljava!

U nastavku prenosimo opis posla i uvjete koje nude!

Poslovni svijet zahvatile su promjene i teme održivosti postavile visoko na listi prioriteta brojnih organizacija. Regulatorni zahtjevi sve su veći, očekuju se promjene u standardima nefinancijskog izvještavanja, EU regulativama i načinima mjerenja okolišnog, upravljačkog i društvenog utjecaja. Kompanije sve više muči kako ostati tržišno relevantan, odgovoran i održiv u VUCA svijetu. Traže se nova, integrirana i sistemska rješenja i pred nama savjetnicima u održivosti sve je više izazova i zanimljivih zadataka.

Ako vas vesele promjene i imate znanje i iskustvo u području održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja, Hauska & Partner nudi priliku za razvoj. U potrazi smo za mlađim savjetnikom ili savjetnicom koji će pružati podršku u kreiranju snažnih i otpornih organizacija kroz gradnju čvrstih i relevantnih odnosa sa zajednicom i zaposlenicima. Sigurni smo da ćete se brzo uklopiti jer potičemo otvorenu komunikaciju, često radimo zajedno i cijenimo inicijativu. Volimo izazivati ustaljena mišljenja, razmišljati i raditi na drugačije načine. Potičemo mentorstvo, učimo jedni od drugih, prenosimo znanje i baš nikad ne propuštamo prilike za timske kvizove i druženja.

Već dvadeset godina pružamo podršku klijentima u području financija i bankarstva, energetike, infrastrukture, telekomunikacija i ICT, proizvodnih industrija i trgovine. Važno je da želite učiti i usavršavati se, da ste profesionalni, stručni i pismeni bez obzira na formalno obrazovanje.

Ako želite graditi održivu budućnost, ovo je posao za vas. U prijavi pošaljite životopis i motivacijsko pismo na e-mail [email protected] ili na LinkedInu do 18. travnja 2022. s oznakom prijava za posao – mlađi savjetnik u održivosti (m/ž/nb).

Više informacija možete pronaći na linku.