ZOO agencija traži dizajnera ili dizajnericu

Full service kreativna agencija iz Zagreba specijalizirana za proizvodnju kreativnih ideja koje zbližavaju brandove i ljude traži pojačanje.

Njihov oglas prenosimo u cijelosti:

Za početak, da kažemo nešto o tebi. Ti si kreativna osoba s minimalno 3, a poželjno više od 5 godina agencijskog iskustva. Do sada si imala (ili imao) prilike raditi na kreativnim projektima iz područja printa, ali i digitale. Zapravo, za tebe tu i nema neke razlike jer misliš da dobre ideje nadilaze granice medija. Vedra si i optimistična osoba, voliš svoj posao, uživaš u njemu i još uvijek se osjećaš supercool kada na TV-u, billboardu, u novinama ili na internetu vidiš nešto svoje.

Mi smo kreativna agencija koja od osnutka kontinuirano raste, možda baš zato što, kao i ti, uživamo u svom poslu. Kad smo već kod posla, kod nas ga ima i previše i zato te trebamo. S obzirom da smo full service agencija možeš očekivati da ćeš raditi na integriranim kampanjama, ali i zanimljivim dizajnerskim projektima gdje se traži vizualna perfekcija. Neke od naših radova možeš pogledati na ovom linku: www.zooagencija.hr/portfolio/.

Osim posla, nudimo ti zaista dobru atmosferu i poticajna primanja. Kod nas možeš računati i na normalno radno vrijeme, bez noćenja u agenciji, kliznog radnog vremena i sličnih agencijskih fora od kojih se tebi i tvojim najmilijima diže kosa na glavi. Naime mi, kao i ti, vjerujemo da dobre ideje stvaraju sretni i zadovoljni ljudi.

Ako se prepoznaješ u svemu što si pročitala (pročitao) i ako udovoljavaš uvjetima, najbolje bi bilo da nam pošalješ svoj portfolio s najviše 10 najboljih radova na adresu [email protected] do 1.8.2017.

Veselimo se upoznavanju jer izgleda da imamo puno toga zajedničkog!