*

Niti jedan naslov nije ostao.

IMAGO_2014* Niti jedan naslov nije ostao. Imago ih je sve uzeo na Danima komunikacija.

Na tom, svima najdražem festivalu komunikacija i ove godine se skupilo mnoštvo kreativaca i ljubitelja dobrog oglašavanja koji su se svojim zalaganjem uspjeli približiti velikoj pozornici na samo nekoliko koraka. Tih par koraka do slave većini se činilo kao svjetlosna godina, ali Imagovci su i ovaj put razmišljali drukčije od ostalih.

Osim što je Imago na najvažnijem nacionalnom natjecanju kreativnosti IdejaX drugu godinu zaredom osvojio naslov Agencija godine, na dodjeli nagrada Effie se dokazao kao najučinkovitija reklamna agencija. To znači da njegova kreativnost daje odlične rezultate!

U finalu IdejeX bilo je čak 10 radova Imaga, a nagradu X osvojio je u kategorijama:

  • Agencija godine
  • Hrana: „Speed baking“ za klijenta Fridrih
  • Društvene akcije: „Uz lijepe riječi i mržnja se liječi“ za Volonterski centar Zagreb

Bogatoj listi osvojenih nagrada Imago je pridružio i priznanja marketinške učinkovitosti, Effie:

  • Grand prix Effie: „Ledonardo – potraga za sladolednim genijalcem“ za klijenta Ledo
  • Zlato u kategoriji Hrana: „Ledonardo – potraga za sladolednim genijalcem

Put do nagrada nije lak, ali trud i mnoštvo dobrih ideja omogućili su Imagovcima da ostanu prvaci u penjanju na pozornicu i time još jednu uspješnu godinu zaključe slaganjem statua i kipića na već dosta opterećenu policu.

Očito je da su ove godine bili glavne zvijezde na Danima komunikacija, jer jedino što nisu osvojili je naslov prvaka u stolnom nogometu, iako i njega planiraju osvojiti sljedeće godine!