U Beogradu pokrenuta edukacija za PRofesionalce

Edukativni centar Lekart i Marketing mreža u Beogradu su pokrenuli program "Sam svoj PR" koji će voditi Anita (Lazić) Todorović. Program predstavlja jednogodišnje stručno usavršavanje u znanjima i vještinama koje suvremeni stručnjak za odnose s javnošću (PR manager) treba posjedovati.

lekart-pr-325x250px-01Edukativni centar Lekart i Marketing mreža u Beogradu su pokrenuli program “Sam svoj PR” koji će voditi Anita (Lazić) Todorović. Program predstavlja jednogodišnje stručno usavršavanje u znanjima i vještinama koje suvremeni stručnjak za odnose s javnošću (PR manager) treba posjedovati.

U toku je prijavljivanje za novu grupu, a svi koji se prijave na mail [email protected] do 26. rujna ostvaruju popust od 15%

Poseban segment programa podrazumjeva stručno usavršavanje u građenju osobnog brenda jer su komunikacijske vještine i vještine odnosa s javnošću neophodne svakom čovjeku bez obzira na profesiju kojom se bavi, a posebno svim javnim ličnostima koje žive od svog talenta i imaju potrebu znati kako da se na adekvatan način predstave i kreiraju željeni image u javnosti.

Nastava je interaktivna i obuhvaća 8 teoretskih i 8 praktičnih satova mjesečno.

Za dodatne informacije pozovite koordinatora Centra na 064/64 94 291 ili posjetite website http://www.lekart.rs/program/sam-svoj-pr/