16. konferencija HUOJ-a osigurala popust za članove HURA-e

Šesnaesta konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću i ove godine će se održati u Opatiji, Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015.

Prijavite se ispunjavanjem obrasca za prijavu i osigurajte svoje mjesto na 16. konferenciji HUOJ-a!

I ove godine ugostit će eminentne inozemne predavače, a to su prof. dr. sc. Anne Gregory (predsjednica udruženja Global Alliance of Public Relations and Communication Management), prof. dr. sc. Karen Sanders (Association of Political Communication) i prof. dr. sc. Jesper Falkheimer (profesor strateškog komuniciranja i rektor švedskog Sveučilišta u Lundu).

Program obuhvaća pet panela na aktualne teme: The name of the game – Odnosi s javnošću u sportu, We do/don´t need (no) education – obrazovanje u odnosima s javnošću, Made in Croatia – Uspješne hrvatske priče, Pravi put vs. Bolja Hrvatska – Politička komunikacija u predsjedničkim izborima i S ponistre se vidi platforma – javno zagovaranje: SOS za Jadran.

Kao i prijašnjih godina u programu su i stručne radionice koje će se baviti temama kampanja putem društvenih mreža, pravom na pristup informacijama, značajem kaznenog postupka nasuprot interesa javnosti te upute za svakodnevno snalaženje u prikupljanju i analizi poslovnih informacija.

Članovi HURA-e ostvaruju 9% popusta na kotizaciju.

Early bird cijene (vrijede do 3.5.2015.):

Članovi HUOJ-a: 1.199,00 kn + PDV
Članovi HURA-e: 1.349,00 + PDV
Studenti: 199,00 kn + PDV
Nečlanovi HUOJ-a: 1.499,00 kn + PDV

Cijena kotizacije uključuje i ručak za 2 konferencijska dana.

Za više informacija obratite se na [email protected].