44 finalista Euro Effie 2014 natjecanja

Žiri prvog kruga natjecanja Euro Effie 2014 odabrao je 44 rada koji su kao finalisti prošli predselekciju žirija. Finalisti dolaze iz 34 agencije i 11 zemalja.

CaptureŽiri prvog kruga natjecanja Euro Effie 2014 odabrao je 44 rada koji su kao finalisti prošli predselekciju žirija. Finalisti dolaze iz 34 agencije i 11 zemalja. Njemačka je na vrhu liste sa 17 radova, UK s 9 i Francuska s 4. Ostali radovi dolaze iz Italije, Latvije, Nizozemske, Poljske, Slovenije, Švedske, Švicarske i USA. Detaljni popis finalista možete pogledati OVDJE.

Žiriranje drugog kruga natjecanja, kojim predsjedava Geoff Seeley, Global Communications Planning Director, Unilever, održat će se 27. 6. u Bruxellesu. Pobjednici i Euro Effie 2014 Grand Prix bit će proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada koja će se 17. rujna 2014. održati u Cercle de Lorraine, Bruxelles.

Natjecanje Euro Effie od 1996. godine organizira EACA (Europsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje) s ciljem nagrađivanja efikasnosti u marketinškoj komunikaciji. Na natjecanju mogu sudjelovati projekti koji su se provodili u više europskih zemalja u protekloj godini.

Za više informacija posjetite www.euro-effie.com