6. Huraonica – poziv na sudjelovanje

Istina je, informacije su danas opće dostupne i na internetu nalazite (skoro) sve. Istina je također, da je vremena sve manje i da informacije koje ostanu sakrivene negdje duboko u međumrežnim zakutcima, zapravo ne postoje.

U suradnji s Golden Drumom i Interkontinentalnim oglašivačkimkupom, HURA priprema mali kreativni GENIUS LOCI pregled odPortoroža do Pattaye, Buenos Airesa i Barcelone, pa doSarajeva.

U dobrih sat vremena ili malo više, imamo priliku zajednokonzumirati kratak pregled kreativnih “hajlajta” Nove Evrope 2009,azijsko-pacifičkog Adfesta, latino-američkog Fiapa, te ArtDirectors Club-a Evrope.
Dario Vince koji je zastupao Hrvatsku u međunarodnom žirijuovogodišnjeg The CUP-a, ispričati će vam o nevjerojatnomsarajevskom kreativnom iskustvu i predstaviti najbolje nove radovesa tri kontinenta. Jure Apih, predsjednik Zlatnog bubnja, iznenaditće vas s rekonstrukcijom (RECONSTRUCTION) ovogodišnje kreativneakademije.
Ne obazirite se na ono što cinici govore, oglašivačka industrijaje pred svojim zlatnim razdobljem! – tvrdi Sir John Hegarty, kojiće u Porotorožu održati uvodno predavanje.

Obavezno posjetite 6. HURAONICU u ponedjeljak, 17. svibnja uHrvatskoj gospodarskoj komori, Draškovićeva ulica br. 45 u Zagrebu,s početkom u 11 sati.

Nećete vidjeti, nećete znati, ako ne sudjelujete!