Agencija iZone nova je članica HURA-e

izonelogoČlanstvo HURA-e bogatije je za još jednu agenciju. Radi se o agenciji iZone koja ima bogato iskustvo u tržišnim komunikacijama.

iZone je započeo s radom 2008. godine u suradnji s eminentnom marketinškom agencijom McCann Zagreb, a danas djeluje kao neovisna digitalna agencija. Multidisciplinarni tim stručnjaka, s velikim iskustvom u područjima komunikacijske industrije i izrade web stranica, prepoznaju poslovne potrebe klijenata i ponašanje njihovih potrošača. Agencija se može se pohvaliti višestrukim MIXX nagradama za digitalne i medijske kampanje u Europi, a Agrokor, Erste&Steiermärkische Bank i Podravka samo su neki od velikih klijenata s hrvatskog tržišta za koje je iZone radio posljednjih godina.

Sve članice HURA-e zajedno se bore i zalažu za zajedničke interese. Dio su svih važnijih promjena i aktivnosti unapređenja tržišta posljednjih godina. Njih ukupno 28, ima utjecaj i aktivno sudjeluje u krojenju domaćih i europskih strukovnih standarda, zaštiti struke i unapređenju industrije. Uz to, imaju pristup ekskluzivnim sadržajima, aktivnostima, događanjima i financijskim uštedama koji su dostupni isključivo članovima udruženja.

Za više informacija o članstvu u HURA-i i ostalim pogodnostima, posjetite www.hura.hr/članovi.

***

HURA je vodeće strukovno udruženje sektora marketinga i tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Naši članovi su neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. Zajedno organiziramo nacionalni festival oglašavanja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, HOWtoWOW marketinšku akademiju, BalCannes i mnoge druge projekte. Borimo se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djelujemo u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku.