Ana Krstulović iz Zagrebačke pivovare članica žirija natjecanja MIXX Europe 2015

Ana_KrstulovicAna Krstulović, marketing manager premium brendova Zagrebačke pivovare izabrana je za članicu žirija natjecanja MIXX Europe 2015, koje nagrađuje najbolje digitalne i mobilne kampanje iz cijele Europe, a koje su prethodno proglašene najboljima na nacionalnim MIXX natjecanjima. Ana će sudjelovati u radu posebnog žirija “Leaders Jury” koji će po prvi puta u povijesti natjecanja odlučivati o dobitniku najprestižnije nagrade Leaders Grand Prix.

Članstvo u žiriju ostvareno je temeljem uspjeha na hrvatskom natjecanju Mixx, koje je održano u sklopu Dana komunikacija, a na kojem je Zagrebačka pivovara osvojila zlatnu nagradu za kampanju “Beck’speriment” u kategoriji Branded content. “Ponosni smo na našu kampanju Beck’speriment koja je, osim uspjeha na nacionalnom MIXX natjecanju, privukla pažnju medija i izvan granica lijepe naše. Velika mi je čast biti u ovom žiriju i jako se veselim prilici da vidim najbolje digitalne kampanje iz cijele Europe. Isto tako imat ću priliku vidjeti uživo mogu li se naše kampanje nositi s najvećim europskim kampanjama”, izjavila je Ana.

Natjecanje MIXX Europe 2015 izrađeno je po međunarodnoj licenci IAB-a s ciljem promocije i profesionalizacije online oglašavanja, medija, tržišnog istraživanja i analitike u Europi. Nagrada MIXX prepoznaje i nagrađuje izvrsnost u kreativnosti i učinkovitosti digitalnih i mobilnih kampanja iz cijele Europe. Kriteriji ocjenjivanja uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate te su svi kriteriji podjednako važni za donošenje konačne ocjene i izbor pobjednika.

Popis članova žirija dostupan je na http://www.interactcongress.eu/articles/433/Leaders-Jury-2015.html

Pobjednici natjecanja bit će proglašeni sutra na dodjeli nagrada u Berlinu.