Ana Škiljić Ravenšćak pridružila se timu Komunikacijskog laboratorija

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u medijima na raznim pozicijama i razinama odgovornosti upoznata sam sa svim potrebama predstavnika medija, od onih najmanjih do najzahtjevnijih.

ana-skiljic-ravenscak-1024x683

„Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u medijima na raznim pozicijama i razinama odgovornosti upoznata sam sa svim potrebama predstavnika medija, od onih najmanjih do najzahtjevnijih. Redakcija je specifičan sistem čija se pravila moraju poštivati, a s obzirom na moj uvid u način rada jedne od najčitanijih novina i portala u Hrvatskoj, vjerujem da ću tim iskustvom dati dodatnu vrijednost cjelokupnom timu Komunikacijskog laboratorija. “, istaknula je Ana koja je bogatu novinarsku karijeru u Večernjem listu započela kao i mnogi novinari, u gradskoj rubrici, a kasnije je bila i urednica rubrike Zagreb na portalu Vecernji.hr. Tijekom gotovo desetogodišnjeg rada u Večernjaku, bila je na uredničkoj poziciji rubrika Lifestyle, Showbiz, Scena, Ekran te Život sa stilom. Osmišljavala je i realizirala specijale i promotivne kampanje, producirala popularnu rubriku Leteći reporter, bila aktivna i u osmišljavanju redizajna portala Vecernji.hr i priloga Ekran, upravljala timovima, koordinirala dopisništva i organizirala događaje, a radila je kao community i content manager.

Ana iza sebe ima nebrojene intervjue, obrađene teme i kritike u području mode, ljepote, zdravlja, poduzetništva, estrade, filma, kulture, politike i društva. Fokus su joj bile i priče od javnog interesa, a jedno od zanimljivijih iskustava bilo je suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu koje je pratila uživo iz sudnice. Osim u novinarstvu, Ana je bila aktivna i u blogerskoj zajednici pisanjem bloga „Odjednom mama“.

***

Komunikacijski laboratorij je nezavisna regionalna agencija za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja. Osnovana je 2004. godine pod imenom Abrakadabra integrirane komunikacije i u potpunom je domaćem vlasništvu. Agencija pruža komunikacijsku potporu svojim klijentima iz dva regionalna ureda, Zagreba i Beograda. Agencija je član brojnih strukovnih udruga u zemlji i u svijetu, poput međunarodne mreže nezavisnih agencija Novum Worldwide, strukovne udruge koja okuplja djelatnike iz područja odnosa s javnošću HUOJ te Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA).