Andrea Andrassy i njeni neobični prijatelji oduševili Zagrepčane

Agencija za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij nedavno je organizirala za klijenta McDonald’s Hrvatska jednu neobičnu šetnju Andree Andrassy i njenog društva koje nikako nije moglo proći nezapaženo.

Dok su neki Zagrepčani lagano ispijali svoju jutarnju kavicu, a drugi jurili na posao, poznata hrvatska komičarka i kolumnistica odlučila se za jutarnju šetnju s poprilično neobičnim prijateljima. Dovoljno je reći da je jedan od njih izašao na ulicu u pidžami.

Andreino društvo činili su pospanac u pidžami koji se u polusnu obraćao Zagrepčanima, nabrijana joggerica koja je odlučila zamijeniti nasip trčanjem po centru grada, žena koju su vukla njezina dva razigrana psa i navodno važan hrvatski poslovnjak koji ih je smrtno ozbiljan slijedio pregledavajući mailove na mobitelu.

Neobično je društvo tijekom svog obilaska zaustavljalo prolaznike kojima su pritom uručeni i kartončići.
Ubrzo se saznalo o kakvim je kartončićima riječ. Svjetski poznati lanac za posluživanje hrane, McDonald’s, okupio je međusobno nespojive tipove ljudi koji su svojom neobičnom pojavom promovirali doručak, a koji će u gradovima diljem Hrvatske zadovoljiti potrebe najrazličitijih tipova ljudi.

Brojne prolaznike, ova je neobična skupina ljudi, predvođena Andreom Andrassy, počastila kuponom za doručak u McDonald’su. A gdje su završili Andrea Andrassy i njezina četiri prijatelja? Prolaznici kažu da su posljednji put viđeni kako se svađaju tko će pojesti posljednji komadić slasnog McMuffina.