Arbona uvrštena u 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na području Europe, Srednjeg Istoka i Afrike

Arbonin rast i razvoj prepoznati su i na globalnoj razini, čemu svjedoči uvrštavanje na Deloitte ljestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki.

“Deloitte’s Technology Fast 500TM EMEA” uvrstio je Arbonu među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na području Europe, Srednjeg Istoka i Afrike. Program “Technology Fast 500 EMEA” ljestvicu već 19 godina kreira Deloitte, a na njoj se nalaze Wolt, Revolut i brojne druge globalno poznate tvrtke.

“Veliko je ovo priznanje za sve nas u Arboni i potvrda da se kontinuirani rad i želja za napretkom isplate. Puno nam znači biti u ovom odabranom društvu na međunarodnom tržištu”, izjavio je Andrej Tonković, direktor marketinga u Arboni o ovom velikom uspjehu.

“Biti uvršten na Deloitte ljestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na području gdje živi preko 2,5 milijardi ljudi veliki je uspjeh, te velika motivacija za daljnji rast i razvoj”, dodao je Sandro Lazarić, vlasnik i direktor Arbone.

Inače, Arbona je specijalizirana digitalna agencija te “Google AdWords” certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. Google-ovi su partneri i jedna od malobrojnih tvrtki s “Google Analytics” certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji te su među prvima u Hrvatskoj postali i Bing partneri certificirani za oglašavanje i na toj tražilici.