BalCannes 2013.: Rok za prijave produžen do 8. rujna

Zbog velikog interesa rok za prijavu radova za regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija BalCannes, koja će se ove godine drugi put za redom održati u Rovinju, produžen je do 8. rujna.

Balcannes_logoZbog velikog interesa rok za prijavu radova za regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija BalCannes, koja će se ove godine drugi put za redom održati u Rovinju, produžen je do 8. rujna. Na taj način organizatori revije, Weekend Media Festival i Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA), žele omogućiti što većem broju agencija da se unatoč agencijskim obavezama uspiju prijaviti na reviju koja je prošle godine u cijeloj regiji bila proglašena marketinškim događajem godine.

Prvi BalCannes lani je privukao preko 100 radova i 50 agencija iz šest zemalja regije. Na ovogodišnjem BalCannesu mogu sudjelovati sve zainteresirane agencije iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore, s radovima koji su realizirani makar dijelom u razdoblju od 1. svibnja 2012. do 31. svibnja 2013.

Svi prijavljeni radovi će biti prikazani na 6. Weekend Media Festivalu, koji se održava od 19. do 22. rujna u Rovinju. Također bit će predstavljeni u BalCannes tiskanom specijalu Media Marketinga, kao i na BalCannes Yellow Pages, online bazi agencija koja će biti aktivna cijele godine. Iako BalCannes nije natjecateljskog karaktera, 25 najzanimljivijih projekata bit će dodatno predstavljeno u glavnoj festivalskoj dvorani na Weekend Media Festivalu.

Agencije koje se prijave na BalCannes ostvaruju popust na kotizacije za Weekend Media Festival, a dodatni popust predviđen je za prijavitelje debitante. Weekend Media Festival je şredišnje mjesto okupljanja medijske i oglašivačke scene u regiji, koji svake godine okuplja oko 4000 sudionika.

Za više informacija i prijavu posjetite www.balcannes.com