BalCannes – pregled najboljih reklamnih agencija iz regije dostupan cijele godine

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja BalCannes regionalne revije najboljih reklamnih agencija, organizatori ovog projekta (HURA i WMF) predstavili su preko 100 najboljih agencijskih radova iz 51 reklamne agencije 6 zemalja regije.

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja BalCannes regionalne revije najboljih reklamnih agencija, organizatori ovog projekta (HURA i WMF) predstavili su preko 100 najboljih agencijskih radova iz 51 reklamne agencije 6 zemalja regije. Portal BalCannes zamišljen je kao centralno mjesto za razmjenu iskustava i radova ponajboljih reklamnih agencija iz Hrvatske i zemalja regije, na kojem će svi potencijalni klijenti i oglašivači moći brzo i jednostavno vidjeti čije ideje i kreativne uratke žele vidjeti ispred svog brenda ili kompanije. Portal će također služiti i agencijama kako bi mogle pratiti što njihova konkurencija i kolege iz regije rade te kako se pojedina tržišta međusobno razlikuju u pristupu i načinu izrade i provođenja kampanja.

Za pregled najboljih radova iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije posjetite www.balcannes.com i pregledajte na jednom mjestu najbolje od marketinške industrije u regiji. Radove je moguće podijeliti s kolegama i klijentima putem društvenih mreža i dodatno proširiti glas o njima.