Besplatno, jednostavno i edukativno – jedna od najboljih PR-ovki na svijetu s nama je danas u 15 sati!

Ni kriza nas neće spriječiti da do vas dovedemo najbolje svjetske stručnjake, a sada i na poklon – zato danas u točno 15 sati putem Facebook livea možete uživati u predavanju Marian Salzman!

Znate da vam s nama nikada nije dosadno. Uz to, ovih smo dana naučili kako je svaka minuta dragocjena, stoga vam se danas u 15 sati pruža prilika da u samo 30 minuta i pomoću jednog klika, na Facebook stranici Dani komunikacija, učite o komuniciranju i leadershipu u krizi.

Nakon virtualnog proglašenja pobjednika natjecanja u pidžamama, danas vam poklanjamo online predavanje u papučama s jednom od najboljih PR stručnjakinja svijeta – Marian Salzman. Prvo izdanje DK Talksa na temu Strange Days for Communicators – and The World omogućit će vam da u originalnim festivalskim sadržajima bezbrižno uživate bez paženja na fizički razmak ili nošenja zaštitnih maski.

U sklopu DK Talks Marian, poznata kao top trendsetterica u industriji, ponudit će važan pogled na trenutnu situaciju, nakon čega ćete imati priliku iz prvih redova – a pritom zavaljeni u svoje fotelje – postaviti pitanja na koja ovih dana neuspješno tražite odgovore. Razgovor će moderirati naša neponovljiva Antonija Mandić.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Kao organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, želimo nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znamo – dijeljenjem znanja – stoga je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve. Detalje pronađite na službenoj stranici, a u točno 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.

I bez brige, ako vas kolege budu ometali u praćenju DK Talksa – samo im pošaljite poveznicu. Jamčimo da vas neće ometati sljedećih pola sata!