Brand School Master Class s Julie Cottineau

Brand School Master Class održat će se 24. i 25. listopada 2013. godine u Novom Vinodolskom (Novi Spa Hotels & Resort) te će sudionicima pružiti jedinstvenu priliku da uče od jedne od najpoznatijih stručnjakinja za brendove – Julie Cottineau.

CaptureBrand School Master Class održat će se 24. i 25. listopada 2013. godine u Novom Vinodolskom (Novi Spa Hotels & Resort) te će sudionicima pružiti jedinstvenu priliku da uče od jedne od najpoznatijih stručnjakinja za brendove – Julie Cottineau. Članovi HURA-e ostvaruju 15 % popusta na kotizaciju.

Julie Cottineau je provela zadnjih pet godina kao potpredsjednica Virgina za Sjevernu Ameriku zadužena za brendove te je bila desna ruka Richarda Bransona. Sad, kao osnivačica tvrtke Brand Twist, koja se bavi savjetovanjem u produčju brendiranja  te koristi inovativne i nove poglede na brend,  podijelit će tajne i strategije iz Virgina te prakse drugih velikih brendova i pokazati vam kako primijeniti inovativan način razmišljanja na svoje korisnike i sve poslovne izazove sa kojima se svakodnevno nosite. Ova će konferencija ujedno biti i prvi, ekskluzivni posjet Julie Cottineau Hrvatskoj, ali i cijeloj Europi.

Julie je također gostujući profesor na prestižnim Sveučilištima Cornell i Columbia u SAD-u, kao i redovni komentatorica o brendiranju u uvaženim medijima kao što su CNN, Entrepreneur Magazine i Forbes.com. Pomogla je izgraditi tisuće svjetski poznatih brendova, uključujući Orbitz, P & G’ Pantene, Virgin, Stolichnaya, Subaru te Intel.

Od uobičajenih se konferencija Brand School Master Class razlikuje svojim inovativnim pristupom i jedinstvenom kombinacijom teoretskih i praktičnih saznanja, što ju čini interaktivnom, a zaključke odmah primjenjivima u praksi. Poseban dio Master Classa odnosi se na upoznavanje s tzv. kreativnim twistom, tehnikom koja omogućuje povezivanje naoko nekompatibilnih dijelova u smislenu cjelinu i stvaranje novih ideja i pristupa brendiranju.

Broj ulaznica je ograničen i ekskluzivan, te upravo zbog jedinstvenosti programa i novog pristupa brendiranju očekuje se dolazak najuspješnijih regionalnih i domaćih brend i marketing menadžera te perspektivnih poduzetnika i začetnika “start-upova”.

Prijavite se na www.brandschoolmasterclass.com. Cijena kotizacije uključuje: sudjelovanje na konferenciji i svim radionicama, noćenje u Novi Spa & Resort u Novom Vinodolskom, ručak i kavu oba dana.