Branding konferencija 06 – Mind Your Brand

Sve je spremno za susret domaćih, regionalnih i svjetskih eksperata iz svijeta brandinga i marketinga.

VIZUAL_Bc06Sve je spremno za susret domaćih, regionalnih i svjetskih eksperata iz svijeta brandinga i marketinga. U tijeku su prijave za Branding konferenciju, koja će se održati u petak, 03. lipnja u Sarajevu.

Organizatori su osigurali vrhunske predavače koji će prezentirati aktualan i iznimno zanimljiv program, ne samo za marketing eksperte, već i za poslovne ljude, ali i one koji bi to željeli postati. Teme poput “Izgradnja brenda u digitalnom dobu”, “Think about the box”, “Kupi me za minut”, “Izazovi brandova i trendova”, “Šta se dešava u mozgu potrošača?”, “Kucamo na vrata 2050″… pomoći će posjetiteljima da usvoje nova znanja i primjene svjetske trendove u brandingu.

Predavači su vrhunski marketinški profesionalci, generalni menadžeri uglednih kompanija, community i brand menadžeri s velikim profesionalnim iskustvom poput Sanje Partalo (Columbia Business School), Thomasa Trautmanna (ekspert za neuromarketing), Vladimira Dimovskog (McCann Adriatic), Špele Levičnik Oblak (LUNA TBWA CEE Adriatic), Sanje Milinović (Hrvatski Telekom), Igora Štefanca (IKEA Hrvatska), Damira Ciglara (Imago), Amine Karić (Authority Partners), Minke Gazibare-Bajramović (SM Studio Marketing Legend), Milada Čerkića (Atlantbh Sarajevo), Harisa Memića (Symphony), Elme Pašić (GfK BH) i Edina Mehića (Kolektiv).

Treba istaknuti kako su u tijeku last minute prijave. Tako će cijene kotizacija dan uoči održavanja konferencije (četvrtak, 2. lipnja) iznositi 179 eura.

Branding konferencija će se održati u petak, 03. juna, u My Face, u Sarajevu, s početkom u 9:00 sati.

Više informacija na www.branding.ba.