Bruketa&Žinić OM integrirali sestrinsku digitalnu agenciju Brlog

Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM ovih dana završava s procesom integracije digitalne agencije Brlog

potpis 3Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM ovih dana završava s procesom integracije digitalne agencije Brlog, do sada sestrinske tvrtke, koja ovime prestaje s radom. Sve usluge agencije Brlog tako od sada nudi matična agencija Bruketa&Žinić OM.

“Integracija će poboljšati našu uslugu prema oglašivačima koji žele ključ u ruke za integriranu komunikaciju.”, izjavio je Nikola Žinić, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa&Žinić OM.

Najrecentnija priznanja grupi Bruketa&Žinić OM specifično za digitalni aspekt marketinga su Masterweb nagrade za najbolje web marketing kampanje Budućnost u Adrisu i Vremenski trezor Zagrebačke banke, zatim nagrada za najbolju digitalnu promociju u turizmu u Europi za mobilnu aplikaciju Zagreb Be There te dvije Mixx nagrade – za Zagreb Be There i Vremenski trezor.

Neki od zajedničkih nagrađivnih projekata agencije Bruketa&Žinić OM i Brloga su uz mobilnu aplikaciju Zagreb Be There, QR marka za Hrvatsku poštu, Ronhill Unlimited kampanja, online kampanja Pjevač za Raiffeisen banku i mobilno oglašavanje za Grawe osiguranje. Tu su još i projekti poput kampanje za Konzum klik, internetskih stranica za Adris grupu, Croatia zdravstveno osiguranje, Oryx grupu i brojni drugi.

***

Bruketa&Žinić OM druga je najučinkovitija neovisna reklamna agencija prema globalnom Effie Indexu (Cannes, 2012.); najbolja internacionalna mala reklamna agencija na svijetu prema Advertising Age magazinu (Portland, SAD, 2013.); jedna od 17 vodećih neovisnih reklamnih agencija na svijetu prema Campaign magazinu (London, 2014.) i među 200 najboljih dizajnera ambalaže na svijetu (Lürzer’s Archive, Beč, 2015.). Grupa agencija Bruketa&Žinić OM ima urede u Zagrebu, Beču, Beogradu i Bakuu (Azerbajdžan), a njezin su dio i sestrinske branding agencija Brandoctor i agencija Brigada specijalizirana za koncepte prodajnih mjesta, prostorni i produkt dizajn te arhitekturu.

Više informacija potražite na bruketa-zinic.com.