Cannes Lions otvorio prijave za sudjelovanje, a u ponudi su i novi paketi

Jučer su otvorene prijave za Cannes Lions, međunarodni festival kreativnosti kojemu je HURA službeni partner i predstavnik za Hrvatsku.

CL-LOGO-BLACKJučer su otvorene prijave za Cannes Lions, međunarodni festival kreativnosti kojemu je HURA službeni partner  i predstavnik za Hrvatsku. Od ove godine u ponudi Festivala su i novi paketi, a osim Lions Innovation Festivala sudionici će se po prvi puta susresti s Cannes Lions Beach – prostorom za odmor, upoznavanje drugih delegata i druženje. Pristup prostoru imat će sudionici Cannes Lionsa sa sedmodnevnom akreditacijom, a svi oni koji žele iskoristiti samo pogodnosti druženja mogu se posebno registrirati za Networking akreditacije čiji je broj ograničen.

“U posljednji pet godina Cannes Lions je eksponencijalno rastao”, izjavio je Philip Thomas, CEO Lions Festivala, “a ove godine ćemo po prvi puta sadržaj Festivala i druženje proširiti i van Palače, u grad, tako da gdje god se nalazili u Cannesu možete uživati bar u jednome dijelu ponude Festivala.”

Nova Networking akreditacija također će osigurati pristup i nekim drugim događanjima Cannes Lions Extra programa, međutim neće moći poslužiti kao akreditacija za ceremoniju dodjele, izložbe i slično.
Klasična akreditacija Cannes Lionsa samo će ove godine delegatima omogućiti besplatan pristup Lions Innovation festivalu koji se održava 25. i 26. lipnja. Svojim posebnim sadržajem, demonstracijama proizvoda te nagradama, Lions Innovation je festival koji spaja data, tehnologiju i kreativnost. Osim toga, sudionici će moći odabrati Lions Health uz svoju akreditaciju. Lions Health je kreativni festival komunikacija posvećenih zdravstvu koji će se ove godine održati 19. i 20. lipnja. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na ova dva festivala i neovisno od klasične sedmodnvne akreditacije za Cannes Lions.

Oni najbrži se za Lions Innovation mogu registrirati za €950. Ponuda vrijedi do petka, 13. veljače, nakon čega će cijena registracije iznositi €1,250.

Kako se registrirati i koje sve pogodnosti nude paketi u ponudi možete saznati na službenoj internetskoj stranici Cannes Lionsa www.canneslions.com.