Certificiranje: IPA Commercial Certificate

IPA Commercial certifikat osmišljen je kako bi budućim liderima u industriji omogućio edukaciju u području agencijskih financija

commercialIPA Commercial certifikat osmišljen je kako bi budućim liderima u industriji omogućio edukaciju u području agencijskih financija te kako bi pomogao onima koji vode razgovore s klijentima da steknu razumijevanje koje je potrebno za stvaranje sjajnih kampanja koji ostvaruju zaradu i ROI.

Kvalifikacija se sastoji od 8 sati online učenja nakon čega se polaže online ispit u trajanju 30 minuta.

Ciljna skupina

Program je primarno namijenjen Senior Acount Managerima i Account Directorima, no esencijalan je za sve koji žele unaprijediti svoje znanje i steći boje razumijevanje komercijalnih faktora koji utječu na agencije i klijente.

Sadržaj

Kvalifikacija se sastoji od sedam područja: terminologija i jezik financija, KPI i ključni brojevi za agencije, honorari tj. kako se agencije plaćaju, financije i produkcija, elementi ugovora, financije i medijske agencije, klijentski račun dobiti i gubitka.

Pogodnosti

Financije predstavljaju esencijalni dio biznisa i vrlo su važne klijentima. IPA Commercial Certificate budućim liderima nudi alate za njihovo bolje razumijevanje.

Ispit

Ispit je moguće polagati tijekom cijele godine, nakon završetka programa učenja. Prethodno polaganju ispita, svi polaznici moraju proći kratki kviz za kvalifikaciju.

Registracija

Cijena za članove HURA-e iznosi 225 GBP.

Prijavu možete ispuniti ovdje.

Više informacija o procesu prijave saznajte ovdje.

Kako biste ostvarili HURA popust, prethodno nam se obratite na [email protected].

Više informacija

Dodatne informacije o programu pogledajte ovdje: IPA Commercial Certificate.