Četvrta PRilika u Novom Sadu

U četvrtak i petak, 29. i 30. studenog 2012. u Kongresnom centru Novosadskog sajma održati će se četvrta međunarodna godišnja konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću, PRilika

U četvrtak i petak, 29. i 30. studenog 2012. u Kongresnom centru Novosadskog sajma održati će se četvrta međunarodna godišnja konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću, PRilika, pod nazivom „Komunikacije pred izazovima promjena“.

Cilj ove konferencije je predavanjima približiti trendove i izazove u raznovrsnim granama struke odnosa s javnošću te ponuditi odgovore i smjernice o uspješnom prilagođavanju promjenama na tržištu. S obzirom na bogatu i raznoliku paletu predavača iz Europe, Srbije i regije, polaznici će također imati priliku čuti o izazovima s kojima se suočavaju njihovi kolege u svojim regionalnim područjima.

Među predavanjima koja će se održati možemo istaknuti “Zašto je PR sada na nivou korporativnih i potrošačkih strategija?” Pascala Beuclera, “Marketing, odnosi s javnošću i novinarstvo – neprijatelji ili partneri?” koje će održati Thomas A. Bauer te “Kako umrijeti sa osmijehom na licu?” Micaela Dahlena.

Više informacija o konferenciji, predavačima te svim ostalim pojedinostima možete pronaći na slijedećoj lokaciji: http://pr.org.rs