Besplatna edukacija za članove HURA-e: Naučite kako unaprijediti svoje novo poslovanje na izazovnom tržištu

Europska udruga društava za tržišno komuniciranje (EACA), čija je članica i HURA sa svojim agencijama, poziva članove na sudjelovanje u novom izdanju EACA Chatsa 23. siječnja.

Na vrhu dnevnog reda svake agencije na početku je godine razgovor o kvaliteti poslovanja. Bez obzira na to želite li ostvariti rast ili ukloniti neučinkovitosti u poslovnom procesu, za vas smo pripremili idealan edukativni sadržaj. Stoga vas u srijedu, 23. siječnja u 10 sati pozivamo na online razgovor s Marcusom Brownom, osnivačem i izvršnim direktorom globalne konzultantske tvrtke The Great Pitch Company.

U novom izdanju EACA Chatsa naučit ćete kako unaprijediti svoje novo poslovanje uz izazove današnjice poput preopterećenosti i manjka radne snage: svi će sudionici naučiti kako pretvoriti želje i planove u visoko učinkovit alat za potragu za klijentima te povećati stopu pretvaranja prezentacija u pobjede.

Brown se smatra jednim od vodećih svjetskih stručnjaka za razvoj poslovanja te je osnivač i izvršni direktor globalne konzultantske tvrtke The Great Pitch Company. Nadgledao je stotine prezentacija i osvojio globalne prezentacije za brendove poput Land Rovera, Ferrera, Microsofta, Jaguara, Caterpillara, kao i desetke prezentacija diljem europskih tržišta, od Irske na zapadu, Švedske na sjeveru, Španjolske na jugu i Poljske na istoku.

EACA Chats format je koji obuhvaća prezentacije, webinare, panele i neformalne razgovore s gostima – stručnjacima, predavačima i čelnicima industrije iz cijelog svijeta. Ova je edukacija za članice HURA-e besplatna, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.