David Patton, ‎predsjednik i CEO Grey Group EMEA, izabran za predsjednika EACA-e

David Patton, ‎predsjednik i CEO Grey Group EMEA, jednoglasnom odlukom izabran je za predsjednika EACA-e

pattonDavid Patton, ‎predsjednik i CEO Grey Group EMEA, jednoglasnom odlukom izabran je za predsjednika EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) u idućem dvogodišnjem mandatu. Na toj poziciji nasljeđuje Moray MacLennana, CEO-a M&C Saatchi Worldwide.

Na gala dodjeli nagrada Euro Effie u Bruxellesu, Patton je najavio nastavak razvoja aktivnosti započetih u prošloj upravi. Kao primarni cilj izdvojio je nastavak razvoja platforme za mlade poduzetnike ‘This is My Future’. Ostali prioriteti bit će postavljanje mladih na čelne pozicije u EACA-i budući da je to jedini način da se poslovanje razvija oko ljudi koji mogu doprinijeti daljnjem rastu, izlazak iz recesije u kojem EACA želi odigrati ključnu ulogu u pomoći industriji, te bavljenje temama suradnje agencija i klijenata kako bi agencije zauzele još važniju poziciju u poslovanju oglašivača.

“Davidovo iskustvo, ne samo u Greyu nego i u ranijoj karijeri, bit će veliki plus za EACA-u koja nastavlja širenje svoje ponude prema svojim članovima” izjavio je Dominic Lyle, direktor EACA-e.