Degordianov projekt ‘Startup In 24h’

Degordian je prošle godine pokrenuo inicijativu 'Startup In 24h', a sada nastavljaju s novom idejom - 'Tool za praćenje offline konverzija'

aaDegordian je prošle godine pokrenuo inicijativu ‘Startup In 24h‘, a sada nastavljaju s novom idejom – ‘Tool za praćenje offline konverzija’ (više detalja ovdje).

Temeljna ideja je u 24 sata stvoriti cijeli proizvod – od ideje, poslovnog modela, developmenta i dizajna do komunikacijskog plana i oglašavanja! Gotovo 80 dobrovoljaca (Degordijanaca) okupit će se u subotu u 10 sati ujutro i raditi na projektu do nedjelje u isto vrijeme na Srebrnjaku 36!

Sve zainteresirane pozivaju da ih posjete u subotu (29.11.) u 19 h kad je planirana pauza, da vidite kako napreduju i doznaju više o konceptu, ali i na kratko druženje.

Uz sve to, Degordian je odlučio pokrenuti community baziran na ovom konceptu, kako bi uključili sve kompanije s resursima i mogućnostima za realizaciju startupa u 24 sata. Vjeruju da podrška i uključenost sličnih kompanija i organizacija može pokrenuti nešto jedinstveno.