Dentsu najavljuje ključna imenovanja za ubrzanje rasta i veću usmjerenost na klijente

Dentsu Jugoistočna Europa danas je objavio ključna imenovanja unutar svog regionalnog menadžerskog tima, s ciljem ubrzanja rasta i transformacije u agilnu organizaciju One dentsu, s fokusom na integrirani razvoj poslovanja svojih klijenata. Ova imenovanja podržavaju ambiciju izgradnje visoko integriranih rješenja usmjerenih na ljude, pružanje end-to-end usluge te smještanje inovacije u središte svega što dentsu nudi svojim klijentima, potičući njihov rast i podržavajući ciljeve transformacije.

Radoslav Nedelchev postaje Chief Client Officer, dentsu Srednja i Istočna Europa

Radoslav Nedelchev, uz svoje uloge Chief Client Officer, dentsu Jugoistočna Europa (SEE) i Country Manager, dentsu Rumunjska, sada će također obnašati i funkciju Chief Client Officer za dentsu Srednje i Istočne Europe (CEE). U ovoj proširenoj ulozi, Radoslav će proširiti integriranu dentsu ponudu za ključne klijente u regiji, u skladu s predanošću poticanja rasta kroz inovacije, koristeći kolektivne snage transformativne kreativnosti, medija, podataka i tehnologije.

Vjeko Srednoselec postaje Growth Officer, dentsu Jugoistočna Europa

Vjeko Srednoselec, uz svoju ulogu Chief Operating Officer u dentsu Hrvatska, postaje Growth Officer za dentsu Jugoistočnu Europu (SEE). U novoj ulozi, Vjeko će voditi inicijative za rast i unaprijediti suradnju između brendova i timova kako bi otkrio tržišne prilike, pokrećući dentsu Jugoistočnu Europu i njegove klijente prema sljedećoj fazi rasta. Također će igrati ključnu ulogu u vođenju transformacije i integracije naših medijskih i kreativnih praksi s ciljem poticanja rasta.

Marian Petcu postaje Chief Strategy Officer, dentsu Jugoistočna Europa

Ova nova uloga omogućit će da dentsu klijentima ponudi jedinstvene prednosti i postigne optimalne rezultate rasta kroz integrirane medije, korisničko iskustvo, kreativnost i poslovnu transformaciju. Marian će unaprijediti strateški rad dentsu timova koji rade s klijentima diljem Jugoistočne Europe kroz mrežu medijskih agencija, uključujući Carat, iProspect i dentsu X. Marian će objediniti ključne dentsu specijalizacije, kao što su Insight, Strategy i Media Effectiveness, kao i uskladiti stručnost i sposobnosti iz cijele regije.

Cosmin Cojocaru postaje Media Practice Lead, dentsu Jugoistočna Europa

U ovoj ulozi, Cosmin će voditi medijske usluge, s fokusom na izgradnju zajednice koja dosljedno pruža izvrsnost klijentima i potiče njihov rast i transformaciju. Blisko će surađivati s medijskim timovima agencija Carat, iProspect i dentsu X, kako bi povećao rast klijenata diljem Jugoistočne Europe.

Marius Tianu postaje Creative Practice Lead, dentsu Jugoistočna Europa

U svojoj novoj ulozi za dentsu Jugoistočnu Europu, Marius će se usmjeriti na kreativne usluge u svim područjima. Marius će voditi kreativnu agenciju Dentsu Creative i podržavati stručnjake u kreativnosti, planiranju, inovacijama i dizajnu, gradeći snažnu zajednicu. Uz uspostavljanje kreativne prakse svjetske klase, unaprijedit će kreativne standarde i ojačati dentsu kreativnu filozofiju i kulturu diljem Jugoistočne Europe.

Vessela Kotseva postaje Commercial Director, dentsu Jugoistočna Europa

U ovoj ulozi, Vessela će iskoristiti svoju stručnost u upravljanju medijima i klijentima, zajedno sa svojim liderskim vještinama, kako bi ubrzala rast diljem Jugoistočne Europe. Usredotočit će se na izgradnju snažne kulture visokih performansi i poticanje rasta poslovanja naših klijenata. Uz svoje veliko iskustvo u komercijalnom pozicioniranju, Vessela će osigurati učinkovita ulaganja te razvoj i skaliranje medijskih proizvoda.

Milena Mishineva postaje Data & Product Strategy Director, dentsu Jugoistočna Europa

U ovoj ulozi, Milena će nadgledati sve dentsu proizvode i platforme, data-driven analitiku i tehnologiju. Poticat će standardizaciju i automatizaciju usluga, vanjska partnerstva i predvoditi inovacije kako bi se osigurao održivi rast za klijente diljem Jugoistočne Europe.

Sławomir Stępniewski, dentsu CEO za Srednju i Istočnu Europu, izjavio je: Uvodimo novi pristup u promicanju inovativnih rješenja koji jamči rast i učinkovitu suradnju te pridonosi dinamičnom razvoju naših kompetencija i proizvoda. U tu svrhu, dentsu se mijenja na globalnoj i lokalnoj razini, prilagođavamo se novim tehnologija te sustavno prilagođavamo naš savjetodavni pristup. Sve je to snažno povezano s onim u što vjerujemo u One dentsu – kultura utemeljena na vrijednostima. Uvjereni smo da će nam ova zaslužena imenovanja omogućiti da bolje i brže zadovoljimo potrebe naših klijenata te da će doprinijeti izgradnji našeg zajedničkog uspjeha u cijeloj regiji Srednje i Istočne Europe, koju su ove promjene obuhvatile.

Maria Grachnova, dentsu CEO za Jugoistočnu Europu, dodala je: Kao temeljni dio naše strategije One dentsu, ujedinjujemo talent, inovacije i strukture kako bismo pozicionirali dentsu Jugoistočne Europe kao vodećeg partnera oglašivačima u rastu i transformaciji njihovih brendova. Kako se ponašanje potrošača i marketinške tehnologije razvijaju neviđenom brzinom, moramo se prilagoditi brže nego ikad. Ovog smo proljeća pokrenuli promjene kako bismo naše agencije Carat, iProspect, dentsu X i Dentsu Creative učinili prepoznatljivijima. Sada dovršavamo imenovanja za vodstvo kako bismo implementirali najbolje prakse i redefinirali partnerstvo između modernih marketinških stručnjaka i njihovih agencija. Poticanje rasta kroz inovaciju sa svrhom i čvršću integraciju stručnosti bit će neprocjenjivo u tome da dentsu Jugoistočna Europa – i naši klijenti – budu još učinkovitiji i konkurentniji na današnjem dinamičnom tržištu.