Diplomirala druga generacija polaznika Europskog oglašivačkog certifikata

Preko 1000 profesionalaca iz 30 zemalja 18. travnja ove godine polagalo je ispit za drugi Europski oglašivački certifikat (EAC).

AdCertificate-PressAd_2006-fin_web750Preko 1000 profesionalaca iz 30 zemalja 18. travnja ove godine polagalo je ispit za drugi Europski oglašivački certifikat (EAC).

EAC mladim agencijskim profesionalcima diljem Europe omogućava stručno certificiranje na međunarodnom nivou, a predstavlja službeni europski program za marketinško certificiranje koji je dostupan članovima HURA-e i EACA-e. Certifikat nudi prvo ikad konzistentno, diljem Europe važeće, certificiranje mladih marketinških kadrova.

Kandidati koji su završili besplatan online program učenja imali su mogućnost polagati trosatni pismeni ispit za dobivanje Europskog oglašivačkog certifikata. Dominic Lyle, direktor Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje, smatra kako su rezultati održanih ispita bili izvrsni – svaki deseti polaznik ispit je položio s pohvalom.

Iz Hrvatske je EAC-ov online program pratilo čak 25 polaznika što je više od prosjeka većine ostalih zemalja sudionica programa, kao i broj kandidata (9 polaznika) koji su pristupili ispitu. Od toga je njih dvoje ispit položilo s posebnom pohvalom – Martina Brnić i Katarina Jurčević kojima ovim putem čestitamo!

Upisi za treću sezonu EAC-a otvaraju se na jesen a više informacija dostupno na http://certificate.eaca.be/

AdCertificate-PressAd_2006-fin_web750