Dišeš punim plućima?

Ovih se dana priprema događaj koji će obilježiti jesen. Agencija za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij i Jameson Irish Whiskey žele okupiti istinske ljubitelje dobre zabave na ekskluzivnom eventu krajem studenog čija će lokacija ostati tajna do samog kraja.

U tijeku je potraga za idealnim uzvanicima koji punim plućima dišu moto Jameson obitelji „Sine Metu“ odnosno „Fear a bit less, live a bit more“. Svi kojima je ta filozofija u krvi, mogu se prijaviti putem Facebook aplikacije, a samo odabrani će dobiti pozivnicu za event sezone.

Uživanje u životu znači dobru zabavu s dobrim društvom, a tajni event Johna Jamesona objedinit će sve to i još više. S Jameson filozofijom može se poistovjetiti svatko tko zna maksimalno uživati u svemu što mu se pruža, tko razumije da pravi život počinje izvan zone udobnosti i tko je otvoren prema novim iskustvima koja se pamte. Na limitiranom popisu gostiju naći će se deset upravo takvih ljudi koji u „Sine Metu“ avanturu mogu pozvati i svoje prijatelje.

Jedan od dugogodišnjih članova Jameson obitelji je i glumac Amar Bukvić, ujedno domaćin eventa: „Želimo okupiti ljude koji se zauzimaju za ono što vole i žive punim plućima te ih počastiti eventom za pamćenje. Ako u krvi imate „Sine Metu“ filozofiju, idealni ste kandidat za prijavu jer svaki nezaboravan event čini nezaboravna ekipa. Ovakav koncept zabave nešto je potpuno drugačije od svega što ste do sad doživjeli. Pridružite mi se u ovoj avanturi.“

Kako se prijaviti?

Napiši pismo Johnu Jamesonu, kreatoru Jameson Irish Whiskeya, dokaži da živiš punim plućima i uvjeri ga da upravo ti zaslužuješ ući u njegovu obitelj odvažnih.

Posjeti Jamesonovu Facebook aplikaciju i pokaži zašto bi se baš ti i tvoja četiri prijatelja trebali naći na Jamesonovom limitiranom popisu gostiju. Sjeti se kad si zadnji put bio slobodan i otvoren prema novim iskustvima. Priča može biti iz tvog života ili izmišljena, a njen sadržaj može baš tebi i tvojoj ekipi donijeti provod godine. Samo deset autora najkreativnijih prijava će osvojiti ulaz na eksluzivan tajni event prepun iznenađenja, počevši od lokacije koju zna samo John Jameson. Odabranima će ulaznice biti dostavljene na kućni prag, a svoju Jameson avanturu ćeš moći podijeliti sa svojim prijateljima koji su, baš kao i ti, spremni na svaki izazov.

Baš kao što je od samih početaka John Jameson najviše pažnje posvetio kvaliteti viskija, zahtjevajući najbolje od svega, tako će i sada pažljivo proučiti sva zaprimljena pisma i odabrati najbolje od najboljih. Tko jednom uđe u Jameson obitelj, ostaje njen član zauvijek.

Video najavu možete pogledati ovdje.

***

Jameson je irski viski broj jedan u svijetu, s tradicijom proizvodnje od čak 229 godina. Svakog dana u svijetu se popije milijun čaša Jamesona, što je 12 čaša svake sekunde. Jameson prolazi kroz destilaciju tri puta, i to je ono što mu daje izvanrednu pitkost i izbalansiranost i čini ga drugačijim od ostalih viskija, koji obično prolaze destilaciju jednom ili dva puta. Da bi se osigurala potpuna kontrola kvalitete, apsolutno sve, od odabira žita i bačava, do trostruke destilacije i sazrijevanja odigrava se u Jameson destileriji u Midletonu.