Do savršenstva ispolirajte prezentacijske i pregovaračke vještine na posebnom online izdanju HOWtoWOW radionice

U posebnom blagdanskom izdanju – i uz prikladne poklone struci – 8. prosinca HOWtoWOW akademija uz Mastercard nudi komunikacijski trening stručnjakinje Emme J. Ewing!

Foto: Igor Pavlović

Laže onaj koji kaže da nema tremu prije važnog sastanka ili prezentacije – no bez straha, blagdansko 60. izdanje popularne marketinške akademije HOWtoWOW doskočit će i tom problemu na radionici koja će se održati online 8. prosinca 2021. od 14 sati. Idealna za baš sve unutar komunikacijske industrije – oglašivače, agencije, medije i druge – radionica Present with Impact: from Zoom to Room powered by Mastercard sa stručnjakinjom međunarodnoga glasa Emmom J. Ewing pomoći će svima koji žele izbrusiti vještine prezentiranja na sastancima i pregovaranja s klijentima.

Kao trenerica, konzultantica i osnivačica Big Fish Traininga, Emma J. Ewing više od 17 godina savjetuje međunarodne organizacije, s naglaskom na komunikacijsku i marketinšku industriju, te se u svojim konzultantskim uslugama prije svega usmjerava na realistične, praktične i primjenjive vještine i savjete. A, osim božićnog duha, upravo su te vještine ključne u najljepšem razdoblju u godini – i razdoblju najveće komunikacijske aktivnosti.

Foto: Igor Pavlović

Baš će zato polaznici ove radionice efikasno iskoristiti svoje vrijeme i u samo 90 minuta saznati najbolje tips & tricks: kako reći ne, kako se pripremiti za izlaganje, što reći kada vas riječi izdaju, a istovremeno sačuvati svoj integritet i poštovanje sugovornika, kako uspješno pregovarati, govorom tijela uliti povjerenje te izgraditi samopouzdanje koje će impresionirati slušatelja.

Dodatna je vrijednost ove radionice mogućnost kupnje ekskluzivne grupne kotizacije za korisnike Mastercard® kartica putem platforme priceless.com uz koju ova popularna edukacija s najviše ovacija postaje dostupna za deset osoba u tvrtki uz uštedu i po simboličnoj cijeni.

NAKNADNA NAPOMENA: Ekskluzivne grupne kotizacije rasprodane su, a i dalje su dostupne pojedinačne kotizacije po cijeni od 990 kn + PDV, koje možete nabaviti na [email protected].

Video: Ratio Video Production

Darivanju još nije kraj: korisnici Mastercard® kartica koji su kupili ekskluzivne grupne kotizacije na platformi priceless.com dobivaju jedinstvenu priliku da 1 na 1 razgovaraju s Emmom. Timovi unutar iste tvrtke tako će tijekom 15 minuta moći postaviti ključna pitanja – i od ove poznate konzultantice dobiti savjete primjerene konkretnoj poslovnoj situaciji. Za agencije članice HURA-e Mastercard je osigurao po jednu besplatnu kotizaciju.

Radionica će se održati online na platformi Zoom, a sve informacije o radionici pronađite na službenim stranicama HOWtoWOW akademije i prijavite se što prije jer je broj polaznika ograničen.