Doba odgovornosti već je počelo – zato nam se pridružite u 15 sati na Facebooku Dana komunikacija!

Danas u 15 sati idealno je vrijeme da uzmete kratku pauzu od posla i iskoristite ju itekako produktivno – jer baš se tada na Facebooku Dana komunikacija družimo s Filipom Petrović (Dell).

Give Back and Stay Ahead of the Curve – The Age of Responsibility naslov je novoga izdanja interaktivnoga razgovora Dana komunikacija u kojem će nam se danas u točno 15 sati na Facebooku Dana komunikacija uz Antoniju Mandić pridružiti Filipa Petrović, voditeljica marketinga Della za srednju i istočnu Europu te govoriti o esencijalnim čimbenicima uspješnoga poslovanja i vrhunskog brenda – a u razgovoru ćemo saznati kako efikasno predstaviti misiju brenda i njome mijenjati svijet!

Fotografija desno: Matija Habljak/PIXSELL 

Više nego ikada svjesni smo činjenice koliko nam je svaka minuta dragocjena, a poslovne situacije promjenjive. Zato format od samo 30 minuta, koji će ovoga puta pružiti priliku da saznate sve o tome zašto je tehno-optimistični stav koji njeguju odgovorne kompanije ključan. I pritom pitate sve što vas zanima o ovom tehnološkom divu.

I bez brige, ako vas kolege budu ometali u praćenju – samo im pošaljite poveznicu. Jamčimo da vas neće ometati sljedećih pola sata!