Dubioza kolektiv na Danima komunikacija

Uz osvježenu programsku strukturu, interaktivne radionice i vodeće svjetske predavače iz područja marketinga, sudionike središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija, očekuje i bogati zabavni program svaku festivalsku večer.

Visual 1Uz osvježenu programsku strukturu, interaktivne radionice i vodeće svjetske predavače iz područja marketinga, sudionike središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija, očekuje i bogati zabavni program svaku festivalsku večer.

Prvog dana festivala, 15. svibnja zabavni program otvara ‘Enter dum dum party’ u organizaciji radia Enter Zagreb na vanjskim bazenima hotela Lone uz nastup DJ-a Joe 2 Shinea, dok će drugog dana festivala, 16. svibnja u sklopu Groove, beat, heat partija nastupiti regionalne mega zvijezde, bosanskohercegovački sastav – Dubioza kolektiv. Njihov fenomenalan posljednji album ‘Apsurdistan’ pravi je poziv za sve ljubitelje dobre zabave i glazbe da uživaju u ovoj jedinstvenoj glazbenoj poslastici. Festival će zatvoriti ‘Outward by Outdoor Akzent Party’ koji će sigurno ostati u dugom sjećanju svima koji ga posjete.

“Zabavni program na festivalima poput Dana komunikacija vrlo je važan zbog networkinga i uspostavljanja kontakata na neformalnoj razini. Ove godine, glazbeni program je uistinu poseban jer na Dane komunikacija dolazi Dubioza kolektiv, trenutno jedan od najinteresantnijih bendova na našim prostorima čiji angažirani tekstovi i zarazni plesni ritmovi jamče dobru zabavu i raspoloženje. Nadamo se da će zabavni program privući velik broj sudionika”, izjavila je Antonija Šoštarić, Toshiba marketing koordinator za jugoistočnu Europu i Izrael.

Ulaznice za koncert Dubioza Kolektiva i ostale partije nisu u slobodnoj prodaji. Ulaz je dozvoljen samo sudionicima festivala s akreditacijama za koje se mogu registrirati na www.danikomunikacija.com