EACA Care Awards 2015.

Europsko udruženje komunikacijskih agencija (EACA) lansiralo je službeni poziv za prijave za dodjelu nagrada The EACA Care Awards 2015.

Website_bannersmallEuropsko udruženje komunikacijskih agencija (EACA) lansiralo je službeni poziv za prijave za dodjelu nagrada The EACA Care Awards 2015. EACA Care Awards, kao nagrade za socijalno odgovoran marketing, prepoznaju izvrsnost u promoviranju skrbi za ljude, resurse i okolinu te su dio EACA-inog angažmana u promociji korporativno socijalne odgovornosti.

Obuhvaćene teme su javno zdravstvo, okoliš, održiva potrošnja, javna sigurnost, invaliditet, ljudska prava, diskriminacija, nasilje u obitelji, iskorištavanje djece (povreda prava djece), beskućništvo, edukacija i slične teme koje spadaju u današnju društvenu problematiku. Teme su podijeljene u pet kategorija: Neprofitne organizacije i nevladina tijela, Vladine udruge i povezane organizacije, Lokalni i regionalni organi vlasti, Korporacijsko upravljanje te Promoviranje zdravog načina života.

Na čelu žirija, kojega čine članovi Europskog parlamenta, zasjedat će Dita Charanzova, zajedno s agencijskim predstavnicima i interesnim grupama. Sudjelovanje na The Care Awards dodjeli nagrada jedinstvena je prilika za predstavljanje korporativno socijalne odgovornosti važnoj političkoj publici. I ove će godine EACA odabrati jednoga člana Europskog parlamenta za MEP (Member of the European Parliament) Care Award kojom se nagrađuju akcije i potpora člana Europskog parlamenta socijalnim, humanitarnim te akcijama vezanim za očuvanje okoliša.

Prijave za sudjelovanje na EACA Care Awards 2015 su službeno otvorene do 10. ožujka 2015.

Objava pobjednika, kao i dodjela nagrada te popratna ceremonija održat će se u Europskom parlamentu u Bruxellesu u lipnju 2015. Svi pobjednici će biti uključeni u ACT Responsible online galeriju i kvalificirani za svjetsku turneju izložbi The ACT Responsible World Tour Exhibition.

Kako prijaviti kampanju ili se registrirati za sudjelovanje na dodjeli nagrada možete saznati na službenoj internetskoj stranici EACA Care Awards.