Certifikati EACA-e dodijeljeni prvoj generaciji mladih profesionalaca

Mladi profesionalci iz preko 30 zemalja danas su saznali rezultate ispita za prvi Europski certifikat oglašavanja (EAC) što je bila prva prilika takve vrste za mlade iz Europe koji imaju do 2 godine radnog iskustva da dobiju EAC kojeg dodjeluje European Association of Communications Agencies (EACA).
Kandidati su online pohađali 25-30 sati edukacije nakon koje su pristupili trosatnom ispitu koji se istovremeno odvijao u 25 zemalja u Europi i na Bliskom istoku. Certifikat nudi prvu dosljednu kvalifikaciju mladim osobama koji potvrđuje temeljno razumijevanje industrije oglašavanja i komuniciranja brenda.
Online program obuhvaća 6 modela: oglašavanje i komunikacije u kontekstu, razumijevanje poslovanja klijenta, kreativne i medijske dopise, kreativnost i kreativni razvoj, razumijevanje medijskih kanala i implementacija kreativnih ideja. Program se sastoji od kombinacije tekstova, videa, e-lekcija, zadataka, kvizova i grupnih diskusija kako bi se osigurala raznolikost i zadržao interes studenata. Cijena programa je 200 € po osobi.