EACA lansirala portal za zapošljavanje AdJobs

EACA-in tim s ponosom je objavio lansiranje svoje platforme za zapošljavanje, portala AdJobs na web stranici www.adjobs.org, čija je namjena razmjena informacija o otvorenim radnim mjestima i zainteresiranim kandidatima za zapošljavanje među komercijalnim komunikacijskim agencijama.

CaptureEACA-in tim s ponosom je objavio lansiranje svoje platforme za zapošljavanje, portala AdJobs na web stranici www.adjobs.org, čija je namjena razmjena informacija o otvorenim radnim mjestima i zainteresiranim kandidatima za zapošljavanje među komercijalnim komunikacijskim agencijama.

Agencije koje traže nove kadrove diljem Europe jednostavno mogu raspisati natječaj preko platforme koja će im pomoći u procesu pronalaženja idealnog kandidata. Kao dodatnu stavku, tražitelji posla isto tako mogu koristiti platformu za postavljanje svojih životopisa, koje poslodavci imaju mogućnost pregledati.

Neograničeno korištenje platforme za period godine dana iznosi 990€. Za prijave pristigle do 1. svibnja 2014. godine EACA nudi popust, s novom cijenom od 490€.