EBAN Winter University 2016

EBAN Winter University 2016., najveća europska konferencija poslovnih anđela koja se održava u Zagrebu u 29. i 30. studenog 2016. u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski postat će središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta. Kroz dva dana programa, konferencija donosi pregled u najnovije trendove na svjetskoj startup sceni koje će prezentirati ugledni poduzetnici i poslovni anđeli te brojni stručnjaci iz industrije. Očekuje se preko 1700 sudionika, od toga 400 poslovnih anđela, nekoliko stotina studenata i preko 100 prijavljenih startupova iz cijele Europe i svijeta. Konferencija je prilika za networking te uvid u najnovije trendove na tržištu, a Komunikacijski laboratorij dio je tima kroz PR podršku i suorganizaciju  konferencije.

 „Iznimno smo ponosni smo što smo uspjeli dovesti ovakvu konferenciju u našu zemlju. Svi koji djeluju u Hrvatskoj svjesni su izazova koje ono stavlja pred njih te je ova konferencija osmišljena upravo kao idealni spoj tj. razmjena iskustva koji će pridonijeti uspješnosti razvoja našeg ekosustava “ izjavio je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a.

Dio konferencije bit će i projekt klijenta Komunikacijskog laboratorija Chivas RegalaWin The Right Way“ koji se po prvi puta održava u Hrvatskoj. Kampanja predstavlja globalnu potragu za društvenim poduzetnicima i njihovim obećavajućim pothvatima – onima čije poslovanje, inovacije i/ili ideje služe kako bi poboljšale svakodnevicu u društvu, a ne samo donijeli profit sebi i svojim dionicima. Win the Right Way za cilj ima nadahnuti novu generaciju poduzetnika da streme uspjehu i istovremeno ostave pozitivan trag na životima drugih. Kako poruka kampanje ne bi bila rezervirana samo za najveće te kako bi lakše doprijela do svih ciljanih publika, u Hrvatskoj se brand Chivas odlučio povezati s najvećim događanjem ove vrste u zemlji EBAN WU 2016 konferencijom.

Sve informacije o EBAN Winter University 2016. konferenciji mogu se pronaći na službenoj web stranici konferencije, a karte za ovo događanje dostupne su preko sustava Entrio.