Ekremu Dupanoviću uručena nagrada za neizmjeran doprinos BalCannesu i komunikaciji na Balkanu

U svojoj bogatoj i plodonosnoj karijeri, koja se proteže na više od pedeset godina, njegov je utjecaj na komunikacijsku industriju regije nemjerljiv, a tijekom deset godina kreativnog regionalnog natjecanja BalCannes nastavio je spajati najkvalitetnije stručnjake regije, zbog čega mu je na sinoćnjoj dodjeli nagrada u Sarajevu odano važno priznanje BalCannesa.

Na otvorenju No Limit BiH Advertising Festivala, koji se u Sarajevu održao 25. 10. 2023. u sklopu konferencije Woman.Comm, dodijeljena je posebna nagrada BalCannesa, velikog regionalnog natjecanja kreativnosti koje već niz godina slavi najbolje i najoriginalnije u regiji. Nagrada za neizmjeran doprinos BalCannesu i komunikaciji na Balkanu uručena je jednom od idejnih začetnika BalCannesa i jednom od njegovih najvećih zagovaratelja tijekom godina – Ekremu Dupanoviću. Ovo važno priznanje uručio mu je upravo Damir Ciglar, također jedan od suosnivača BalCannesa.

Lik i djelo Ekrema Dupanovića te značaj njegova rada teško je sažeti u kratak opis – riječ je o jednom od najznačajnijih marketinških stručnjaka naših prostora koji je zaslužan za brojne projekte koji su obilježili regionalnu scenu. Istovremeno strog kada je riječ o standardima kvalitete pri radu, ali i prijateljski i mentorski nastrojen prema svima koji su voljni učiti, napredovati i pridonositi razvoju struke, on već desetljećima, osim što je unaprjeđuje, svakodnevno i nadgleda rast komunikacijske industrije kao osnivač, izdavač i glavni urednik Media Marketinga, najrelevantnijega medija komunikacijske industrije Adriatic regije.

Ovom mu prigodom još jednom čestitamo i zahvaljujemo na predanom radu uz veselo iščekivanje njegovih sljedećih sjajnih projekata.