El Chupete – prvi internacionalni festival dječjeg oglašavanja i komunikacije, popust za članove HURA-e

El Chupete (u prijevodu: duda) je prvi internacionalni festival dječjeg oglašavanja i komunikacije koji će se održati 25. i 26. lipnja 2014. godine u Madridu, Španjolskoj.

CaptureEl Chupete (u prijevodu: duda) je prvi internacionalni festival dječjeg oglašavanja i komunikacije koji će se održati 25. i 26. lipnja 2014. godine u Madridu, Španjolskoj. Predstavlja jedinstveni i neovisan festival čija je misija jednom godišnje nagrađivati i prepoznati najbolje kreativne radove koji promoviraju vrijednosti usmjerene djeci.

Preko proteklih devet godina, El Chupete se izgradio kao referentan događaj u dječjoj i tinejdžerskoj komunikacijskoj okolini (0-17 godina starosti) te je jedini event takve vrste u svijetu. Uslijed naočite društvene svrhe s kojom je ovaj događaj rođen, odana mu je počast podupiranjem i priznanjem Njezine Kraljevske Visosti Princeze Asturije s prijema Zarzuelske Palače u rujnu 2013. godine, kao  i svim pobjednicima i sponzorima navedenog El Chupete izdanja.

Njegov cilj je podržati i potaknuti dječje-, mladenačko- i obiteljsko- fokusirano oglašavanje u pozitivnom smjeru, s godišnjim nagradama i priznanjima najboljim, najodgovornijim i kreativnim kampanjama.

Važnosti El Chupete festivala leži u:

  • Promoviranju kvalitete i odgovorne komunikacije namijenjene djeci i tinejdžerima.
  • Stvaranju društvene rasprave važnosti neophodne za bolju edukaciju, izgradnju i napredak društva.
  • Podupiranju i motiviranju odgovornog i kreativnog donošenja odluka profesionalaca zaduženih za razvoj komunikacijskih poruka namijenjenih djeci i mlađoj populaciji.
  • Omogućavanju platformi oglašivačima, agencijama, medijima i drugim profesionalcima u industriji, pozivajući ih da objasne i podijele svoju poziciju koju imaju na društveni učinak koji generiraju i za koji su odgovorni.
  • Promoviranju umrežavanja između poduzeća, koja se bave dječjim i mladenačkim segmentom te svijeta komunikacija, koji vidi El Chupete kao odlično mjesto susreta i prilika da ostanu informirani i u kontaktu.
  • Unaprjeđenju društva: s više odgovorne komunikacije, utjecaj društvenog vladanja djece, mladih i odraslih će učiniti društvom boljim.
  • El Chupete je spoj kvalitete i odgovornosti za brandove koji postanu dio projekta.

Čvrsto se vjeruje da se pomoću dizanja svjesnosti oglašivača, agencija, medija i obrazovnih profesionalaca može postići veliki značaj kojeg komunikacija ima i odgovornosti koje baštini te u suštini doprinosi zaštiti djece.

Promovirajući ovaj internacionalni festival, želi se doprinijeti svrsi i cilju ovog jedinstvenog događaja sa svim onim oglašivačima i agencijama koji brinu za vrijednosti odgovornog komuniciranja prema djeci.

U suradnji s HURA-om, El Chupete nudi 20% popusta za sve prijave za članove HURA-e. Rok za prijavu je 23. svibanj 2014. godine. Za više informacija, posjetite web stranicu El Chupete-a www.elchupete.comili preko navedenih mail adresa: [email protected]i  [email protected].